kolio_k Публикувано Април 24, 2007 Публикувано Април 24, 2007 Напоследък участвах в едно акусстично китарно трио,в което свирехме парчета от Friday night in San Francisco.Тази вечер имах малко време и записах едно от любимите ми парчета сам в къщи с наслагване. az-po-3 Записа не е много стока(ама и не съм си играл много де),но се чува прилично.Приятно слушане и дано ви хареса(има бая разминавки,ама на бързо е така п.п.Парчто е специален поздрав за Диката.Преди 10/11 години яко джемихме на него в Профсъюзния дом в Пловдив.Голям шред падаше Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Ееее , Кольо ..... браво бе .... много успешен клонинг се е получил ... аз , аз и аз ... супер :recourse: Цеко Цитирай
Telerig Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Пако, Джон и Ал са ми любимото трио...обожавам да си пускам тяхната музика когато релаксирам...Кольо мерси за приятната изненада - изсвирването е брилянтно! Цитирай
tocata Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Ах..... че гот ми стана....... .....върна ме в годините. S брат ми много копахме техните парчета Радост за ухото е твоя вариант ЕВАЛА Цитирай
ultramega Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 (ама и не съм си играл много де И без да си играеш много , според мен резултата е зашеметяващ. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Машалла... ГОЛЯМ човек си Кольоооо Цитирай
Black Bird Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Евала!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Велико!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 25, 2007 Автор Отговорено Април 25, 2007 Страшно много ви благодаря на всички за суперлативите и отделеното време.Много се радвам че ви харесва,защото за мен не е типично много много да свиря на кухарка.Ето още едно парче,но този път дуо и на живо от клуб.Аз съм с найлоновите струни(второто соло,доколкото може да се каже че в това парче има отделни сола). Кольо и Марк Синхрона е доста далеч от перфектен,но пък е забавно.По скоро джем отколкото твърд аранжимент п.п.Има някакво гадно пукане в записа Цитирай
ultramega Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Това второто е много добро Наистина забавно , същевременно виртуозно то се чува че и публиката там бая се е радвала Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 (Редактирано) Ефенди!!!Ашкулсун!!!!!Чок Гюзел Ефенди!!! Страшно!!!Дето се вика това което ти мое си напраиш никой не мое ти го напрай Едит: Е ся ко напрайш и "Медитерениън Сънденс" Еваля.....Оти това ми е любимото просто... Батко страшен си.....От форума сте ми 5тима нейде Любимците!!!наред с Налбантов,Токата,ДетхдЗоне,.....Ааааа и Спутлайд Кид нооо ясно!!!Е това сте за мене китаристите у Форума.....СТРАШНИ СТЕ ДЕЕЕБА!!!Ех начи Оти нема некой да ви посчупи ръцете да мое ви понастигнем Останалите...... Редактирано Април 25, 2007 от Old_Shetarhand Цитирай
Telerig Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Това последното не трябваше да го пускаш Поставих кротко китарата на стойката и мисля доста длго да се понаслаждавам колко добре стои там. Цитирай
alrock Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Това последното не трябваше да го пускаш Поставих кротко китарата на стойката и мисля доста длго да се понаслаждавам колко добре стои там. И на мойта така понякога я гледам как стои на стойката и й викам: "Кът не мойш да свириш ко ми стърчиш" kolio_k голям си Цитирай
ho6imin Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 коле,тва е отказващо бе,човек!!! нямаш ли милост?! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 26, 2007 Автор Отговорено Април 26, 2007 сТРАШНО СЕ РАДВАМ ЧЕ ВИ ХАРЕСВА И МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ Цитирай
Recommended Posts