kitaratapesho Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Хендерсон - кажи откъде да ги дръпна тези уроци, много ми е интересно за другото си прав - всичко е мисъл, а не пръстовки, и те са важни, но са на второ място Спотлайт - то си зависи и кво свириш, според стила са различни и знанията, които трябва да имаш Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 Спотлайт - то си зависи и кво свириш, според стила са различни и знанията, които трябва да имаш така е Пешев то аз предимно на блусарии и рокчета си импровизирам...не знам как бих се справил с некое джаз парче..там може би наистина тряа да си учил джаз китара...също така не бих могъл да импровизирам и върху нещо фолклорно Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 ааааааа виж фолкрното е бая зор. докато ти тръгне фразата на неравноделно е много мъка. аз съм много бос там. свиря няколко неравноделни ама солата са ми с еднакви ритмични фигури. дори и в 3/4 съм ограничен, за 5/4 също, а 7/8 9/8 и нагоре не говорим <_> Цитирай
Henderson Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Ами аз сам ги гледал на видео от един приятел! Иначе в winMX съм ги намирал но се свалят много трудно и бавно! www.winmx.com - това е като Kazaa, ама сигорно го знаете А уроците са супер полезни! Бих казал революционни :green: :green: :idea: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Soundgarden - Dusty Тва определено се озорих ... пробвайте го. Като говорим за неравноделни гадости си струва да се чуе поне. Повярвайте ми. Цитирай
Recommended Posts