Mityata Публикувано Септември 30, 2004 Публикувано Септември 30, 2004 Adobe Audition е обновената версия на Cool Edit аз лично съм много доволен от нея и всичките си домашни записи си ги записвам и обработва с нея .За съжаление не знам от каде може да се изтегли ,но ако попаднете на нея няма да останете разочаровани... :guitar: :violin: Цитирай
Guest Отговорено Октомври 1, 2004 Отговорено Октомври 1, 2004 ...И CoolEdit си остава една добра програма , аз пък съм доволен от нея...Всеки почна да бачка с ADOBE ,но няма кой-знае какви подобрения... Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 Програмата си е добра, обаче интерфейса не предлага доста от удобствата, които има SoundForge-a (за редактиране става въпрос, не за мултитрака). Иначе мултитрака не е лош, ако не ти се занимава да разучиш нещо по-мощно. Лично аз използвам Forge за редактиране и SAW Studio за мултитрак. Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 4, 2004 Отговорено Октомври 4, 2004 Adobe Audition е обновената версия на Cool Edit ..Какво искаш да кажеш с това? Няма да има вече Cool Edit ли? Тоя Adobe Audition много ли е по-различен? Cool Edit според мен е (беше) страхотно добър за обработка на wav-файлове. Иначе за микс използвам Cakewalk Pro Audio 9: малко е стар, но пък ми върши идеално работа. Абе аз съм си консервативен: принципа ми е "работи ли, не го пипай" Та Cakewalk предимно, защото си правя барабаните на MIDI Цитирай
Slinky Отговорено Октомври 5, 2004 Отговорено Октомври 5, 2004 Аз също ползувам CakeWalk 9, но от около една година и Sonar 2. То вече има и 3, ама още не съм си го качил. Макар че двама-трима приятели бачкат с него. Sonar-а има някои доста готини неща, относно удобството на интерфейса. Освен това има доста добри възможности относно MIDI-тата. Иначе бачкам по малко и с Sound Forge и Wave Lab. А имам и някаква по-стара версия на Noendo, ама нещо не мога да бачкам добре с него. Просто ме мързи да се занимавам. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Октомври 10, 2004 Отговорено Октомври 10, 2004 Хора имам един въпрос бачкам от скоро c cool edit pro, миксирането ми е ясно обаче не знам как примерно мога да записвам солото и да слушам ритъма......сигурно ви е смешен въпроса но не се хилете а помагайте Цитирай
RGB Отговорено Октомври 11, 2004 Отговорено Октомври 11, 2004 ...Поработи още малко ,и ще разбереш! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 14, 2004 Отговорено Октомври 14, 2004 spotlight_kid натисни Ф12 и записвай на отделни тракове, така става. а за cool edita аз съм му фен на него и не искам да го сменям с новата версия на адобе. 2.1 на рулез Цитирай
spotlight_kid Отговорено Октомври 15, 2004 Отговорено Октомври 15, 2004 благодарско бат Зоро вече стават нещата...аве Ефо вика че новите ти записи звучат много добре с таз програмка ли са записвани? Цитирай
AXE Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 ***Линкът е изтрит от Armaggideon, от уважение към авторските права*** Цитирай
AXE Отговорено Ноември 12, 2004 Отговорено Ноември 12, 2004 Как да си пусна мониторинг на даден канал. Т.е. да се чува това което влиза в Line In-a примерно(или какъвто източник там съм му дал). Ако е неясно ще уточня. Мерси. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Здрасти хора. Отскоро пробвам да записвам разни неща на компа, та да питам, как мога да запиша разни неща от output-a с Adobe Auditioн. В смисъл че си намерих една готина програмка за ефекти, която ми праи китарата да звучи мноо яко и искам да запиша финалния звук, щото като я пусна нея и Adobe Audition и то ми записва звука дето не е свързан с т'ва за ефекти. Цитирай
jFog Отговорено Януари 2, 2005 Отговорено Януари 2, 2005 Здрасти хора. Отскоро пробвам да записвам разни неща на компа, та да питам, как мога да запиша разни неща от output-a с Adobe Auditioн. В смисъл че си намерих една готина програмка за ефекти, която ми праи китарата да звучи мноо яко и искам да запиша финалния звук, щото като я пусна нея и Adobe Audition и то ми записва звука дето не е свързан с т'ва за ефекти. http://www.supermp3recorder.com/ тази програма записва звука който се чува от колоните няма значение от къде влиза от къде минава и от де излиза Само в опциите трябва да сложиш отметка за запис на стерео микс,в провивен случй записва замо от входа от който ти и кажеш.В случй че ти хареса демото пиши ЛС да ти пратя кода финалния акорд от лиценза Цитирай
Recommended Posts