canev Публикувано Юни 11, 2019 Публикувано Юни 11, 2019 Здравейте! С какъв кабел мога да свържа външната ми звукова карта UX2 със Zoom G5n? Ето това е картата а, по-долу има и файл със задния панел на Zoom G5n. Благодаря ви! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2019 Отговорено Юни 12, 2019 С два моно кабела, подходящи за линеен сигнал, можеш да свържеш изхода на Зулума (където пише Monitor Speakers) с най-крайните два жака (където пише Line Input L / R). Би трябвало да се получи. Цитирай
canev Отговорено Юни 12, 2019 Автор Отговорено Юни 12, 2019 (Редактирано) Благодаря ще опитам! Подобен кабел като този ли имаш предвид? Редактирано Юни 12, 2019 от canev Цитирай
canev Отговорено Юни 13, 2019 Автор Отговорено Юни 13, 2019 От официалния сайт на Line 6 ми отговориха: Hi,you could connect the Zoom's left/mono output to the instrument input of the UX2 - or you could connect both of the Zoom's outputs (L/mono & right) to the Line inputs of the UX2 for stereo connection.In both ways please use standard instrument (guitar) cables (TS, mono) for connection. Сега остава въпроса дали през Зоома ще мога да използвам присетите на Pod Farm, Guitar Rig 5, S-Gear 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2019 Отговорено Юни 14, 2019 Горната жица изглежда ОК. Може и китарни ако имаш някакви парчетии, примерно патч кабели за ефекти. Първият вариант на Line 6 ми е малко странен. Сигнал предназначен за мониторни колони (би трябвало да е линеен) в инструментален вход - нищо хубаво не вещае. Но пък какъв е сигнала на този изход не е много ясно, трябва да се чете из менюалите, ако пише. Мен при всяко положение ми се струва, че нищо добро няма да излезе от цялата работа. Това са си "самосиндикални" процесорчета, предвидени да се ползват по-скоро самостоятелно. Но пък не ти пречи да тестваш. Цитирай
Koobenot Отговорено Юни 23, 2019 Отговорено Юни 23, 2019 Аз бих желал да задам малко "по-подъл" въпрос към автора. Каква е мотивацията да се записва саунда от процесора при положение, че възможностите с VST са практически необозрими? Цитирай
Recommended Posts