Guest Отговорено Април 3, 2007 Share Отговорено Април 3, 2007 Пробвай да добавиш една мнооогооо дълга нота С3 (ако С3 ти е за готова фигура - единична нота, ако е С1 - добави С1), която да продължава в цялата песен. Не знам дали ще стане, ама може да пробваш Другото, което ми хрумва е, провери дали нотите които не свири къде са - в готовите фигури или в пич рейнджа. Ако можеш ги сложи всичките в пич рейнджа, може да стане. Просто предложения са де, нямам си точна идея от какво може да е проблема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 И по принцип за бас опитай Spectrasonics Trilogy! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Април 4, 2007 Share Отговорено Април 4, 2007 И по принцип за бас опитай Spectrasonics Trilogy! ще го опитам,сега го намерих и започвам да го тегля...звучи добре виртуалния БЯСист днес няма да го човъркам за да не си вдигам нерва с него... благодаря ви за съветите! най доброто решение е да си взема един бас и сам да си го свиря... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Април 9, 2007 Share Отговорено Април 9, 2007 И по принцип за бас опитай Spectrasonics Trilogy! най доброто решение е да си взема един бас и сам да си го свиря... това е най-правилното решение! Иначе аз съм фен на Broomstick Bass - мно-о-ого по-добро от Virtual Bassist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Април 9, 2007 Share Отговорено Април 9, 2007 благодаря ви за помощта,все още тегля новия басист ,но успях да подкарам виртуалния във ФЛСтудио7 и тука вече свири добре,само дето октавите са му малко пак ви благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts