Fortissimo Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 Nqkoi ot vas zapisva li s kube i mic(SM57). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 A що точно с SM57? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Ноември 17, 2004 Share Отговорено Ноември 17, 2004 Nqkoi ot vas zapisva li s kube i mic(SM57). Аз !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 Ami SM57 e klasika v janra. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest bobalan Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 az syshto zapisvam taka No izpolzvam i kondenzatorni mikrofoni za po chisti i leko gryndzhavi kitari. A za speaker simulatorite - poniakoga (kogato e nabyrzo) zapisvam s Line6 PODxt. Dosta sym dovolen i po koncerti sviria s nego shtoto ne mi se nosiat kubeta ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 22, 2004 Share Отговорено Ноември 22, 2004 az zapisvam s kvoto ima... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Ноември 23, 2004 Share Отговорено Ноември 23, 2004 az zapisvam s kvoto ima... а какво има? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Share Отговорено Ноември 23, 2004 az zapisvam s kvoto ima... а какво има? http://dimitar.audioshot.net/gear/gear.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
antonium Отговорено Ноември 23, 2004 Share Отговорено Ноември 23, 2004 az zapisvam s kvoto ima... а какво има? http://dimitar.audioshot.net/gear/gear.htm !похвално! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Ноември 23, 2004 Share Отговорено Ноември 23, 2004 az zapisvam s kvoto ima... а какво има? http://dimitar.audioshot.net/gear/gear.htm !похвално! :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 едно въпросче от непросветен..... та някой би ли ми обяснил каква е разликата между амп и speaker симулациите и коя как и защо се използва . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 едно въпросче от непросветен.....та някой би ли ми обяснил каква е разликата между амп и speaker симулациите и коя как и защо се използва . Амп симулацията имитира лампови или подобни усилватели и тяхното звучене , докато спийкър симулацията симулира промените в звука при преминаването през различни конфигурации от говорители , т.е. Спийкър симулацията се добавя към амп симулацията за по-голяма автентичност . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 е както един амп не може без говорител(китарен говорител), така и амп симулацията не може без спикър сим. щото става мазало.......изядоха ме тие комари да ги е..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 .......изядоха ме тие комари да ги е..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts