Henderson Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 определено си прав!по-добре скъп продукт на евтина фирма,от колкото евтин продукт на скъпа! Цитирай
Nelkata Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Ако не дървиш да е ново с цената, аз имам ново кубе Fender Frontman 15 R и мога да ти го продам за 150 лева. Ако се интересуваш, пиши ми на мейла или ми се обади 0883 305400, nel_ka84@mail.bg Кви парици е това чудо дето смяташ да си го зимаш Ами 210 лева струва ето от тук мисля да го взема: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=158204 има модел който е без реверб и е с окло 30-ина лева по ефтин Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Датата,20 март 2005 г. Много време е минало от тогава Цитирай
Death Crusher Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Берингер засипаха пазара с доста боклуци!!!не само кубета, а и пустове,колони!Това са ниски и евтини серии апаратури,които лесно подлъгват стиснатия собственик на заведение да си ги закупи!И кубетата са доста зле!на парво слушане може да стават,но в общия саунд нещата звучат доста различно Не съм съгласен с теб.Аз съм с Behringer GMX 212 и съм много доволен.Има процесор с 99 пресета,а освен това можеш да си създаваш и свои.2 по 50 вата.Звукът е много добър.Става за Blues,Rock,но най съм изненадан,че е идиален за Trash,Death Metal и др. по-твърди стилове.Според мен Behringer GMX 212 е един от най-добрите усилватели на Behringer.Цък Цитирай
sasoh Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Ти не си съгласен, ама на него вече не му пука Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 ХАХАХ.. да, май требе да се затвори . Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 (Редактирано) чак ми става смешно като гледам теми от преди 3-4 години - всички хвалят евтините скуаяри, фендер кубета и естествено великият В-амп, както и конкуренцията му диджипръц-РП Редактирано Юли 16, 2008 от Overdrive Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Ами преди 3-4 години нещата бяха доста по-различни и хората имаха доста по-малко пари, а цените на музикалните инструменти и апаратура са си номинално все същите. Тогава бяха малко хората, които имаха собствени кубета дори, били те и 15-20 вата... Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 мдаа спомням си колко ме кефеше зуум 707, но много трудно събрах 240лв за китара и за зулум нямаше Цитирай
Tomcat Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Знам че тая тема е стара но не ми се правише нова и затова ще си позволя да попитам тука: Може ли да ми предложите хубав практис амп да кажем 15 вата че ако е повече няма да мога да се възползвам от него заради побъркани съседи.Та гледам за нещо което да има хубав чист канал и във всъщото време хубав овердрив нещо като маршал mg15dfx та отворен съм за предложения п.п. ако модераторите смятат че този пост не е за тука д аго истрият Цитирай
BWC Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Ако може малко но се чудя каква е разликата дали има или няма реверб ? Цитирай
Recommended Posts