DUSKATA Публикувано Март 23, 2007 Публикувано Март 23, 2007 Това е последното и най-мокро парче на бандата! Специални благодарности на President Studio и на Бисер за добре свършената работа! Металци,ако искате як саунд,бягйте при него... http://www.myspace.com/wwwmyspacecomnewdisease Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Яко Pro-Pain тръпка в музиката ви! Тъкмо наскоро си припомнях някои култови парчета на тази банда. Цитирай
musicman Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 Парчето е много гот. Само на едно място леко ми мяза на Сепултура. За саунда ми се струва, че китарите са много вдигнати (слушам го на малки слушалки в работата) иначе е много здрав! Цитирай
разбойник Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 Eй, DUSKATA! Като ви слушам какви тресни бродирате ми е трудно да повярвам, че сме били в една и съща банда и сме правили музика, която да ни харесва и на двамата Все едно - здраво забивате! Само така и още записи - помага Цитирай
Recommended Posts