bobalan Публикувано Март 18, 2005 Публикувано Март 18, 2005 в приложения файл съм използвал california amp и след това съм сменил wсички възможни комбинации на mic i mod. Демото пускам по молба на sw1tched. Ето и линка: http://www.balkandji.com/stuff/samp.mp3 не обръщайте внимание на свиренето, двамата със сина ми сме го свирили, така че е нормално да има глупости Цитирай
YtseJam Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Той синът ти освен по-голяма пишка, вече е почнал и по-добре от теб да свири. Какво да се прави, естествен подбор. Вече си за пенсия. Цитирай
bobalan Отговорено Март 18, 2005 Автор Отговорено Март 18, 2005 е, то това за пишката е легенда - носи се от уста на уста.... Ти от кого разбра? Цитирай
sw1tched Отговорено Март 18, 2005 Отговорено Март 18, 2005 Bobalan мерси, че си направи труда. Дам, звучи подобно на Behringer-а ми, чиято схема предполагам е базирана на този преамп и TM10 Цитирай
sw1tched Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 All bow down to the Nikifen !! Получих си комбото със сменен предусилвател 10х to the fen. Ето как звучи без абсолютно никаква обработка, записано с микрофонче от слушалки. Дрънкам някакви произволни рифове колкото да го чуете. Аз лично съм доста доволен от резултата. LINK Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Ники - евала на майка ти, ашколсун на татко ти! ! !Генийче да пръкнат - явно са се постарали хората Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Никифена съкс. Сега китариста ми пак в е пълно бойно снаражение и ще трябва да го търпя... лошоо (иначе саунда май е як ама с тоя микрофон честно ти казвам нищо не се чува). Цитирай
Nikifena Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Ники - евала на майка ти, ашколсун на татко ти! ! !Генийче да пръкнат - явно са се постарали хората ашколсун и ха мерсим за топлите думи с които ме разчуства навсякъде .... нещо в мене трепна Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Хъх... Нещо не мога да го сгъна тоя първия файл. Дърпа ми 1КВ нещо си... Цитирай
bobalan Отговорено Март 27, 2005 Автор Отговорено Март 27, 2005 проблема е, че сървъра е затворен временно. Извинявам се. Цитирай
sw1tched Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Еми комбото ми издържа целия саундчек и концерт и звучеше доста по-яко от fender-а за 1000лв на китариста на другата група - bobalan може да потвърди Цитирай
bobalan Отговорено Март 29, 2005 Автор Отговорено Март 29, 2005 потвърждавам. Единствения проблем беше, че кутията му е малка. Иначе ако го включиш на 2х12 или 4х12 ще стане ужасно отмъстително Цитирай
Recommended Posts