One_Voice Публикувано Март 13, 2005 Публикувано Март 13, 2005 някой да е имал сбльськ с това чудо или подобен амп на теч 21 че нешто ме е зарибило това 30 ватовото ето и линк My Webpage+ има ли такива в Бьлгария ? и каде Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Аз съм имал сблъсък с миналогодишната версия на ей това на Behringer. Не само подобно, но направо щедро окрадено - същите характеристики без reverb. Същите 3 амп симулации, 3 симулации на говорители и 3 степенен драйв - clean, high-gain и hot. За цената си вади поразителен звук. Наистина. Вграденият драйв е добър, но с един отделен дист отвън за по-тежки неща е перфектно. Чакам да пуснат по-големия му брат GM 212 на поразителната цена от ... 500лв??? Дали? Цитирай
One_Voice Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 мерси за инфото ама аз тьрся теча Цитирай
stratocaster Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 звер. много винтидж. става. а ако има такова само че с 12 инчов говорител ще е трепач :guitar: :guitar: :guitar: :twisted: Цитирай
synchu Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Тек 21 са много яки буквално. В БГ нийде не съм виждал. Берингер е абсолютно копие, като качеството обаче няма нищо общо с Тек 21. Берингер след определено ниво крайнот стъпало (един чип) почва да клипва брутално и се чуват прекъсвания и неприятни бумове ....тъпа работа... Иначе саунда на Берингера е доста добър. Цитирай
One_Voice Отговорено Март 14, 2005 Автор Отговорено Март 14, 2005 маи това чудо само ще го гледам, и няма да го чуя на живо Цитирай
sw1tched Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 маи това чудо само ще го гледам, и няма да го чуя на живо Освен ако не си го закупиш от чужбина, мдам. А Берингера всъщност пука само когато му се увеличи баса прекалено много. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Така е, добичето се задавя от многото бас. При мен по-скоро не толкова пука чипът на крайното стъпало, колкото кубето се тресе и се опитва да се разпадне на съставните си части. Ама тва е като направя volume-a на 8 от 10, а рядко се случва да е на повече от 6. Тва е може би от вградения драйв, защото с външен дист не прави такива мизерии. :think: Знам ли. А можеше да направят и прословутия DI Out използваем, не само да го пишат тук и там. Но от такава евтиния не може да се очаква повече, аз съм доволен - не може с трици маймуни да се л0вят. Иначе тоя Tech 21 верно звучи много хубаво (на записите от сайта). Но не знам наживо дали ще е точно така. Имай си 1 наум. Цитирай
One_Voice Отговорено Март 15, 2005 Автор Отговорено Март 15, 2005 То не е наложително да го взимам де ама ми направи впечатление и изкам да о чуя и ако харесам саунда може да посабера Цитирай
разбойник Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Аз съм слушал дистера GT 2 на Тек 21 (на практика предусилвателната част на това комбо) и мога да кажа само добри думи за него. Доста гъвкав като бленди, не маже дори при много як драйв. Даже за бас звучи зверски (симулация на Ампег някаква), което беше и основната причина да си купя Tech 21 Sansamp Bass Driver DI Цитирай
One_Voice Отговорено Март 16, 2005 Автор Отговорено Март 16, 2005 не случаино сьм му хвьрлил око :wow: Цитирай
stratocaster Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 сигурно може с кредитна карта да се поръча предполагам евентуално може би. един френд си поръча така един кетнер. иначе тек 21..........няма какво да говорим не е берингер за 100 лв едва ли ще пращи така като берингера кат му дадеш доман Цитирай
One_Voice Отговорено Април 20, 2005 Автор Отговорено Април 20, 2005 сори че врьштам тази стара тема ама някой може да е засякал нешто на тек Цитирай
Bo Yan Отговорено Април 23, 2005 Отговорено Април 23, 2005 имам 3 а.с. и съм доволен - за халтури е ок. не бих го ползвал за нищо повече. като драйв за кубе не ме кефи много - усилвателя си оцветява, но все пак може да се попадне и на нещо нтересно. все пак симулацията си е симулация. Става бързо, лесно и гадно точно като за бг... Цитирай
One_Voice Отговорено Април 24, 2005 Автор Отговорено Април 24, 2005 не разбрах само за кое ми говориш Цитирай
Recommended Posts