Janick_Gers Публикувано Март 5, 2007 Share Публикувано Март 5, 2007 Работя с Кубейс. От ВСТ като слагам клавири и им слагам ефекти. Хубаво, ама много ми трябва ефект за църковен орган. Там има некав си thin organ effect ама е тъп. Ако някой може да ми каже как от настройките да си направя църковен орган или да ми даде линк от къде да си сваля такъв ефект, ще съм много благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 5, 2007 Share Отговорено Март 5, 2007 Native Instruments B4 II. По-як софтуерен орган няма да намериш никъде. Поне всички в нета така говорят... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Март 5, 2007 Share Отговорено Март 5, 2007 И аз съм на същото мнение но не само щото така говорят ами и щото го ползвам . Работи с него - има то навсякъде за теглене по торент сайтовете и не ти трябва друго . ако искаш обаче да ползваш и двете клавиатури плюс бас педалите ще трябва да си отвориш три миди трака и да ги насочиш където трябва -разгледай добре Б4 и ще разбереш къде и как - всичко е добре описано и направено . Успех . Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts