serengeti Публикувано Март 2, 2007 Публикувано Март 2, 2007 http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbb...tring_ebass.htm с активни ала бала!!! Цитирай
Tannen Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Според линка който си дал, баса струва дори по-малко: 312 лв Цитирай
airborne Отговорено Март 3, 2007 Отговорено Март 3, 2007 С доставка,ала-бала, става към 350,че сигурно и повече. Интересното, че освен този 6 струнен има 5 струнен и 4 струнен бас на почти (148 евро за 4 и 158 за 5) същата цена. Аз лично не бих си взел такова животно без да го пробвам. Предвид факта,че най-евтините 4 струнни у нас са по 320 лв., а най-евтините 5 по около 500, нямам представа какво качество ще предлагат... Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 И аз съм предубеден. Не се подлъгвай по броя струни, това ще е грешка. Може и да е със 7, но да е от калпав материал, който да си даде нужните дефекти много скоро и да имаш една скъпо закупена талпа от талашит, внесена от чужбина. По-добре гледай нещо по-различно като ценови клас и като марка. Колкото и да е странно марката определя качеството, поне според мен. Цитирай
rudibass Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 доколкото виждам формата на тая тояжка мнооого ми прилича на Фактор Ню лайн .....даже мога да кажа 4е е абсолютно същия.....те у БГ беха по 400 кинта 6 струнните.....звука не беше лош но лично на мен не ми беше удобен....абе според мен си заслужава.....все пак са 6 струни ....ако си купи човек такъв няма да сбърка НО това не е бас за цял живот.... Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 "Harley Benton" е "придворно-домашна" марка на thomann.de;продуктите са изрботвани в Югоизточна Азия,разбираемо, и още по-разбираемо с какви материали,за да са на подобни цени в Европа. Всеки може сам да си направи съответните изводи. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 аре братя да се събираме за групова поръчка от томан да накупим 10 баса може и отстъпка да хванем Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Този бас е точно копие на "Factor new line", иначе според мен за тези пари си вземи 4-струнен, тоя кво като е 6 ,ако звучи като летва,а сигурно така ще звучи , и със 20 струни да е , кво от тва Освен това кой знае каква е активната електроника...някой път е по добре без нея,ако е зле, а тази може би ще е парчета Не знам , тва е мое лично мнение.Ще е глупаво да го купиш без да си го пробвал. Цитирай
Адам Отговорено Март 12, 2007 Отговорено Март 12, 2007 Ако питате мен тва горе-долу си заслужава да се вземе само заради това,че е с 6 струни.Като гледам материалите от които е направено .. ми не са лоши.Дори да не звучи добре като му се сменят адаптрите и електрониката пак ще излезе по-евтино от най-евтиния 6-стр. бас /като изключим басовете на Фактор,защото за мен лично това не е марка/,който на фирмата Ямаха е около 1100Е Цитирай
temerut Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 По добре събери още малко пари и си вземи Пивито . Цитирай
Recommended Posts