ronia Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Но, да сме все пак оптимисти! за оптимизма тук, Polyphone, много добре се грижат група СЕДЕМ. снощи бях на техния гиг - великолепни са. от седемте реално само барабанистът не танцува! петима човека пеят: основно има два вокала (мъж и жена), двамата от брас-секцията се обаждат винаги, когато им е удачно пианистът също пее (даже си имаше и солово изпълнение) лелеле, колко е хубав животът... "много съм хубав, хубав" Цитирай
Polyphone Отговорено Април 1, 2005 Автор Отговорено Април 1, 2005 Е, супер мерси, qbodp, че ми каза, въобще не съм ги чувал, някакъв линк с инфо за тях имаш ли!? Надявам се , че не е първоаприлска шега! Цитирай
ronia Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Надявам се , че не е първоаприлска шега! не е шега има някакъв абсолютно занемарен сайт с остаряла информация тук, но аз те съветвам да следиш в programata.bg за някое следващо участие - те напоследък най-много свирят в swingin' hall. тъкмо може и да се видим, макар че аз не съм фен на суинга Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 8, 2005 Отговорено Април 8, 2005 Като стана дума за поли- и фони, как ти се струва по-небрежен саунд с готини, насложени вокали; нещо не ми иде пример на главата, но това с АББА и Майките и Татките, плюс Стикс, е това, ама пр-рок да е... Идеята ми беше точно за кавъри в мноооого свободен вариант, с хубави вокали, ама бакграундът да е фрий, не джаз, но разчупен; иначе някакво копи, и то ... Айде, ще пусна малко от моите неща, ама по-нататък. Със здраве Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 Тая тема като че е малко позамряла, хайде да я посъбудим :guitar: Не е лесна работа партньорството за хора без истинско самочувствие, каквито сме повечето в България. За да има качествен дует, трябват личности. До това опира. Тъкмо тръгнат нещата и "партнерът" ти или почва да се сдухва (защото се вижда като номер 2), или го хваща манията за величие (защото е номер 1). Ти какво правиш при това положение? Като уважаващ себе си балкански субект, плюеш на всичко и продължаваш сам. Или скъсваш с музиката. :think: Сериозно ме накара да е замисля, qbodp. Всичко е до народопсихология... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 интересна тема... от преди 5 години, а все още актуална Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 14, 2010 Отговорено Март 14, 2010 Ще е актуална фореБър - добре казано- Тъкмо тръгнат нещата и "партнерът" ти или почва да се сдухва (защото се вижда като номер 2), или го хваща манията за величие (защото е номер 1). Ти какво правиш при това положение? Като уважаващ себе си балкански субект, плюеш на всичко и продължаваш сам. Или скъсваш с музиката Цитирай
Recommended Posts