Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Изтегли си ASIO4ALL драйвър, за да няма латенсия, демек закъснение на звука. Цитирай
LazyWebmaster Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 О, човек, аз нямам проблем с латенсията, защото още не съм разбрал как да си го пусна. Кажи как да направя така, че да свиря и да се чувам, защото не съм запознат с Guitar Rig и не знам как става. Цитирай
Creepy Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 (Редактирано) Здравейте. Преинсталирах си уиндоуса и сложих 7-ца. Когато инсталирам Guitar Rig-a ми дава проблем с звука в output. прилагам снимка с проблема. Дано някой ми помогне. Не ми засича оutput-a. С input няма проблеми. А така стоят нещата с ASIO-то. Редактирано Януари 7, 2010 от Creepy Цитирай
Creepy Отговорено Януари 9, 2010 Отговорено Януари 9, 2010 Да имам. 5+1 Creative. Незнам обаче защо Guitar Rig-a не ги прихваща... Цитирай
Rumenman Отговорено Януари 11, 2010 Отговорено Януари 11, 2010 Здравейте , сещам се за 2 неща които може да пробвате. 1. пробвайте с някой от другите asio драйвери които ви предлага музикалната карта (full duplex etc.) Така макар с по голямо закъснение на звука ще имате изход. По този начин ще разберете дали проблема е в asio4all драйвера. 2.Пробвайте guitar rig-a през DAW на който чувате нормално звука. по този нащи ще разберете дали проблема в с намия guitar rig. Успех. Цитирай
Creepy Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Здравейте. Оправих си този проблем. Възниква обаче друг. Когато пусна самата програма няма никакъв проблем, обаче пусна ли и примерно някаква mp3 с нея не ми вади звука на mp3-ката. При старата версия нямах проблем. Някой да знае защо така? Цитирай
Creepy Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Kогато пусна едновременно програмата и се опитам да пусна песен ми дава тази грешка Моля ви помогнете. Много е дразнещо да не можеш да си пуснеш някоя песен и едновременно с това да свириш... На какво се дължи и как се оправя? При по старата версия го нямаше това Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Пробвай да импортваш файла директно във плеъра на гтр-ако си с 64bit GTR4 сигурно се "шашка"/получава/ конфликт между уйнампа и гитар рига. Цитирай
presly Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Съдейки по скрийншота, работиш през ASIO4All с Рига, а УинАмпа (през DirectSound) се опитва да "захване" звуковата карта, която вече е "резервирана" за АСИО драйвера. Извод: така НЕ става и НЕ се прави. Решение: плейвай си през вградения плеър на Риг-а, както те и посъветваха в предишния пост. Цитирай
BWC Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 И така ползвам от доста време програмата (въпреки че имам кубе и дист -берингер ) Въпросите са ми следните : 1. Ползвам някакъв дист и всичко е ОК но когато Палм мютвам на някои позиции да ре4ем 5 6 7 8 идва много басс 4ак се изкъртва стаята .... каква е причината 2. Когато ползвам клийн и волюма ми (от китарата ) е на макс чувам странно пращене . То изчезва когато намаля потенциометъра на 7,5-8 но се чудя дали не губя по този начин от звука ... едва ли е нормално . ПС. *китара скуаиер телекастер кустом ( НН ) * колони Хифи 2*50 вата * китарата е директно в компа без никакви преампи *струните 9-46 Ако някой може да сподели някакъв опит ще съм ви безкрайно благодерен . Съветите също ще бъдат посрещнати тъй радушно Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Специално за клийна-намали входния/input/ сигнала от панела на гитр /най-горе е /,на около -15дб, и пробвай в двете посоки. Цитирай
BWC Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Ами той е на минимум Забравих да доуточня че има в аутпута накрая един ноис редуктор които като го пусна и палмвам си звучи нормално но поне 7-8 пъти по тихо в ставнение с силата на звука когато свиря нормално . По принцип мислех че проблема е в това че ползвам хифи система която уж си е яка но просто не е направена за това а нямам намерение да инвестирам 400-500 лв в монитори защото мога да си кубе за тея пари и то бая яко .... поне според мен де :Д Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Има едни специални драйвери, които се слагат за да ти върви идеално. И аз имах същия проблем преди да ги сложа. Ще погледна довечера каксе казва точно и ще пиша пак. Цитирай
BWC Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Мн ще съм ти благодарен , ако имаш някаква идея от къде мога да изтегня някакви коплилации с пресети и тн или просто някакви съвети може и тях да драснеш Цитирай
Recommended Posts