the_gorer Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 С други думи FL все така си е ташак? Жалко, тъкмо си мислех, че ще е по-добре да се занимавам с него вместо с Cubase CS или с Nuendo. Тези двете така и не ги науих как бачкат. :wall: Цитирай
Sieger Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Ми аз съм на това мнение... Нищо про не може да се постигне с тоз софт (освен ако не го хване някои гений). Ако имаш някакви затруднения по саунди и тн. имаш ми ICQ-то пиши с радост ще помогна с някой друг съвет Цитирай
KAE Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Фрутито е дрънкулка за пъпчиви тийнеджъри :green:(да ме извинява някой ако се е припознал). Наистина ше е добре да се ориентираш към сериозните приложения за целта. На някои може да им звучи демоде, но аз си ползвам още Logic Audio за Windows:) Цитирай
the_gorer Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Попитах за ФЛ, щото съм мързелив и не ми се занимава с подробно разучаване Нуендота и Кюбейси - вече 2 години не мога да се науча да ги ползвам като хората. Но щом казвате, че ФЛ-то не го бива, хептен няма да се занимавам с него. Цитирай
LOCKY_ Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 (Редактирано) Аааааааааа друже, тоя линк на ЛС, не така! по принцип с четворката си дъним някои..жезезарка е кажи коя ти трябва имам от 2.5v нагоре + семпли /wav/ многоооооо Да, искам тройката, защото ми е изчезнала при една преинсталация и я нямам на диск... Нищо не съм си запазил от нея, а имам файлове с цели композиции, които просто не захапват на новата версия и ще трябва да ги изхвърля. Благодаря още веднъж Редактирано Април 19, 2006 от IvanDTr Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 някой може ли да каже как да записвам тия неща дето съм ги наредил и дето свирят?ама по-продължително,в смисъл да ги направя на песен дълга 1-2 минути? Цитирай
hellfire Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Отгоре на менютата -> View -> Playlist или направо F5 ... и си редиш ... и като просвирваш дай му Song ... а не само единия патерн Успех Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 (Редактирано) мерси много п.с.а как мога да наглася някой chanel да започва от да речем 4тата секунда.примерно почва със някакъв ефект(flyby)и той спира и почва kick и hihat.това как се прави? Редактирано Май 3, 2006 от Лелдорин Цитирай
hellfire Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 еее тука някой по-разбиращ да се включи.... Цитирай
beatle Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Ми аз поназнайвам малко.Аз съм с Fruity Loops 5 Ако мога да помогна Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 в такъв случай ако можеш кажи как да направя така,че някой channel да започва от 5тата секунда(пример)а друг от 1та и да свършва на петата. Цитирай
beatle Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Пробва ли да направиш патерна по-малък или по-голям,или преди да редиш ефектите в плейлиста виж каде пише SNAP и цъкни над него.Тва са положенията на даденото квадратче.Виж дали става! Малко ми е трудно да обяснявам надявам се да си ме разбрал. Каква музика правиш? Цитирай
Лелдорин Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 не мога да го намеря както ти ми каза,обаче като цъкна на playlist options->patterns->split by channel,мога да ги наредя кой кога да започне иначе правя индустриал,който по нататък ще комбинирам с китари Цитирай
Recommended Posts