david nakov Публикувано Февруари 14, 2007 Публикувано Февруари 14, 2007 Всъщност не сам сто процента сигурен за термина та затова ще се опитам да обясня-Търся си програма,с която да мога свалям или вдигам пените.Давам пример-БТР свирят в D#, а аз сам настроен в Е и ми трябва програмка,която да вдигне песента(която и да е) с половин тон нагоре! Един приятел има програма(казва се Windows Sound Meneger),която има подобна опция,но тя си е в пакета на Windows и не мога да си я запиша от него!А пък в моя Windows я няма и много се ядосвам,защото има групи,които свирят в D#,D,C#,C,B(H),та дори и в A# .Много е изнервящо за всяка песен да си сменяш настроиката на китарата,пък и тя мойта в по ниските настроики въобще не звучи! Та ако някои е разбрал какъв е проблемът ми и може да помогне ще сам много благодарен Цитирай
Vlad Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 cool edit например има тези възможности, както и повечето редактори на звук. Цитирай
de4o Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 мога да ти препоръчам BEST PRACTICE или RIFFSTER,и двете са много малки и леки,и освен че транспонират,свалят и вдигат темпото без да променят тоналността,идеални са за вадене... Цитирай
Mladen Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Благодаря за инфото, но тъй като досега се опитвах да сваля cool edit и то напълно безуспешно,моля те да ми кажеш от къде мога да си ги сваля,щото не мога да на намеря един свестен саит за сваляне!!! Благодаря предварително Цитирай
david nakov Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 Грешката е вярна просто отговорих от профила на friend-а със Sound Maneger-а!!! Извинявам му се публично Цитирай
dany Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry183223 Цитирай
vlex Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Има един як плъгин за уинамп който го прави това, но само поточно разбира се Цитирай
fusion Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 (Редактирано) Защо никой не се сети за GuitarPro Редактирано Октомври 28, 2007 от fusion Цитирай
spongebob Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Pacemaker се сваля свободно от сайта на уинамп,само да имаш време да го намериш от измежду всички плъгини.Аз го имам ако някой се интересува. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Take It Easy. Това е DSP плъгин за Уинамп. Цитирай
Recommended Posts