musicman Публикувано Октомври 27, 2004 Публикувано Октомври 27, 2004 Много ме вълнува има ли такъв Pan ефект (самостоятелен или в процесор), може и да не се казва така но да може да превключва каналите като се натисне някой суич ? Като пантера например. Натискаш педала и китарата се чува само от лявао, натискаш - чува се отдясно... и съответно и посредата да може да се чува Ще черпя бири !!! Цитирай
AXE Отговорено Октомври 27, 2004 Отговорено Октомври 27, 2004 Толкова ли ти е важно? Иначе като се записваш е хипер елементарно да се направи. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Я!!! Тая тема е толкова стара, а досега въобще не съм я виждал. Я кажете, щото и на мен ми е много интересно. От доста време си го мисля това дали съществува и т.н. Цитирай
musicman Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Предложението за бирата все още е в сила Който каже си знае Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Ми според мен дори да няма може да се постигне чрез 2 еквалайзера и един суич за ефекти Цитирай
antonium Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 може да си направиш не би трябвало да е трудно трябват ти 2 прекъсвача и кутия аз си направих един прекъсвач като го натисна, сигнала ми спира и се получава интересен ефект Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Предложението за бирата все още е в сила Който каже си знае А "N-Audio" кво казва по-въпроса, щото става въпрос за некъв буфериран сплитер/миксер с потенциометър за пан и фероятно не е проблем? Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Хахахахха В моя процесор има Digitech GNX1 Цитирай
Darkman Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 то мвече има процесори дето ,ако пееш фалшиво ти изглаждат гласа и го правят перфектен,пък камоли да няма такова нещо за каквото говориш Цитирай
Darkman Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 еиии хрумна ми една идея да направим подобен ефект но,когато свирисх фалшиво да те прави виртуоз :guitar: :guitar: Цитирай
musicman Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 Хахахахха В моя процесор има Digitech GNX1 Сигурен ли си в това? Не пан ефект, който ходи по каналите на определено време ами ефект, който като натиснеш нещо праща целия сигнал в единия кана, после като натиснеш нещо друго в другия. За такова нещо ли говориш ? Цитирай
musicman Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 А "N-Audio" кво казва по-въпроса, щото става въпрос за некъв буфериран сплитер/миксер с потенциометър за пан и фероятно не е проблем? N-Audio или M-Audio ? на мен ми трябва педал или процесор. Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 прави се лесно бившия ми даскал ся свири с такова на живо. може да ти направи неговото е с фендерско ключе/педалче Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 А "N-Audio" кво казва по-въпроса, щото става въпрос за некъв буфериран сплитер/миксер с потенциометър за пан и фероятно не е проблем? N-Audio или M-Audio ? на мен ми трябва педал или процесор. Точно N-Audio визирам, т.е. Nikifena Цитирай
Darkman Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 маи никои не вижда моите предложениа :read: Цитирай
Recommended Posts