monynikolov Публикувано Август 3, 2017 Публикувано Август 3, 2017 (Редактирано) Здрасти пичове, Дълго време не оставаше време за музика, но най-накрая успях да понаправя нещо. Композицията, аранжимента и текста са мои. Китара свири отново моя приятел Ники Ганчев. Останалите инструменти,вокалите и звукообработката са мое дело. Ще се радвам на коментари от ваша страна за това как възприемате нещата. https://www.youtube.com/watch?v=1uZXKU3Z3YQ&feature=youtu.be Редактирано Август 3, 2017 от monynikolov 4 Цитирай
monynikolov Отговорено Август 22, 2017 Автор Отговорено Август 22, 2017 Съжалявам, по-горния линк към тубата не е активен. Поствам активния : 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 22, 2017 Отговорено Август 22, 2017 Много яко на "коледния сняг" се появават африкански ли са слонове. 1 Цитирай
monynikolov Отговорено Август 23, 2017 Автор Отговорено Август 23, 2017 Много яко на "коледния сняг" се появават африкански ли са слонове. Ха-ха-ха... Сега ми направи впечатление това... Цитирай
Demiurg Отговорено Август 29, 2017 Отговорено Август 29, 2017 Разкошно е, Мони ! Браво за свежото парче. Бас линията е много сладка ! Само една забележка към звука - много е изтеглено към високи среди, и малко ми дращи там. 1 Цитирай
monynikolov Отговорено Септември 3, 2017 Автор Отговорено Септември 3, 2017 (Редактирано) Разкошно е, Мони ! Браво за свежото парче. Бас линията е много сладка ! Само една забележка към звука - много е изтеглено към високи среди, и малко ми дращи там. Благодаря ти,приятелю! Мъчим се тука да правим нещо :-) За високата среда...да, често прекалявам там без да се усетя...За следващото парче ще се следя по-стриктно :-) Редактирано Септември 3, 2017 от monynikolov Цитирай
Recommended Posts