Caruso Публикувано Февруари 6, 2007 Публикувано Февруари 6, 2007 Здрасти н авсички!!! Пускам ви линк към парче което беше направено в домашни условия от Александър Каранджулов и аз изпях също в тея домашни условия. Не можахме да прескочим предварителната селекция с аргумента че не сме в духа на конкурса. Реших да го пусна и тук да е първата аудитория на парчето Ordinary day Цитирай
Bohemian Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Лично на мен ми хареса повече от песните, които се изпълняваха на Евровизията. Браво! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 ако парчето се преаранжира от човек който има по съвременни виждания за стил и звук ще стане много добро, в момента е прекалено неориентирано поне за мен Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Аз вече избягвам да пиша не-похвали, тъй че все едно съм написал нищо. П.П.: Все пак ще рискувам и ще си призная, че нищо не открих. Цитирай
Mandalay Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Съгласен съм с LOE, че трябва да се преаранжира и пресвири. А и трябва да се препее, според мен. На места лекинко фалшивее. Цитирай
LOE Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 (Редактирано) Освен фалшивеенето има и малко проблеми с тайминга, а и лично аз бих променил някой тонове в пеенето главния проблем обаче е това че всеки инструмент е в различен стил от останалите, и всичките тия стилове не се връзват особено, става манджа с грозде мисля че някакъв по лек алтернатив би направил парчето много добро, с повече живи инструменти и без електронни звуци по проста вокална част като тонове, но с двугласи тук там, и с бек вокали за хармония на места ще стане трепач Редактирано Февруари 6, 2007 от LOE Цитирай
ronia Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Постни текста, или ми го пусни на лични, а? Цитирай
Caruso Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 Съгласен съм с LOE, че трябва да се преаранжира и пресвири. А и трябва да се препее, според мен. На места лекинко фалшивее. фалшивеенето е нещо кат протяжно пробуждане в първия куплет който е авторова идея. Относно тайминга съм съгласен че има на места неква латенция коят онезнам що се е получила при смесването с ефекта. Аз от смесване и програми не разбирам. Парчето си беше измислено с канто инструменти и аранжимент бе ми дадено само да го изпея. Ясно е че си има кусури, но си е домашен запис и все пак си мисля че е по добро от някои парчета дет бяха допуснати На така ли е не е ли така мога да му кажа само, че съм му чул свиренето За пеенето предполагам кво му е нивото така че верно е по-добре да не пишеш!!! Аре със здраве и да творите много по-добри неща... Цитирай
alis Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Като цяло песента ми звучи добре,хубава е като замисъл!Наистина има нещо като разминаване от време навреме и е необходимо пресвирване,за да звукне по-добре-живи инструменти(китарите например)Предполагам е правена "набързо" и затова звучи така.Но песничката е добра ,можеш да си я направиш с времето (след като вече не те притиска Евровизия).Това в началото...хм, ако идеята е да звучи като пробуждане,помисли! Дали пък не трябва да е по-явно,за да се разбере ефекта.Защото леко несигурно звучи.Не търся кусури,напротив харесва ми песента,само казвам как може да стане по-добре Цитирай
ronia Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 От лошо към хубаво - за да ти е по-сладко Според мен проблемите идват от лошо фразиран текст. Това личи на две-три места, но най-много на самия финал. Просто вместо тоя "ла-а-ай-ъфсъ-уърти ъфеър" можеше да бъде пълната форма "ла-айф из ъ уърти ъфеър". Пеенето ми допада и то много. Има личен почерк и въобще... добре вървиш ти. Няма какво да те мислим Не знам как си успял да докопаш мнение за причините песента да не мине на предварителна селекция, но според мен те са пълна измишльотина. Песен, която е посветена на живота и чието послание е, че си струва да живееш, най-вероятно изобщо не е била възприета като такава с целия си замисъл, иначе щеше да получи повече внимание. А дали е така, дали не... хич да не ти пука! За съжаление в болшинството от хората има повече агресия и злоба, отколкото вдъхновение и мерак. Важни са останалите хора. Трябва някой и за тях да пее, нали? Цитирай
Caruso Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 На мен лично не ми допада също първия куплет ама той си го нареса така и го остави. Рония кво да ти каж атекста си е доста може би трябва да се промени нещо на припева наистина. Ония ден с бандата мислихме едно парче и китариста промени темпото и текста отиде у лево. Та е тънък момент явно това когато е по бързо парчето да уцелиш точното количество текст. Парчето има и бг текст и ако проявяваш желание щи ги дам щом си по наместването Цитирай
Mandalay Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 На мен лично тва в първия коплет ми звучи като дефект, не като ефект, но вие си знаете. Така де, явно Каранджулов си знае. Цитирай
Recommended Posts