Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 52
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Аз ше се извиня за неучастието...

Напоследък имах страшно мног бач, но не е т'ва причината.

Бат' Цеко. Машала'

Ихааа...пак се заформя яка хава....Деляне рулираш с таз тема дето си вкарал!

Отговорено

Много си е на ниво ultramega много добре . А това което най ми допада е че твоя вариант заедно и тези преди това показват голямото разнообразие на идеите които всеки ражда и не на последно място тове че подхода ви е не като към джем - бичиш сола върху някаква стандартна схема - а по скоро като към типично авторско парче - мисленето е по различно има тематично изграждане развитие на идеята и т.н. а това беше една от основните ми цели като пуснах точно такъв джем . И съм доволен че сте го разбрали по тоя начин .... браво на всички досега . Надявам се че следващите ще запишат нещо и върху останалата част от джема за да се получи по цялостно звучене че ако брат Роко реши да прави пак мих да има материал . Желая успех . Цеко B)

Отговорено

Wolfheart колега много добре се е получило - идейно и добре изсвирено пък и тона на солото ме изкефи ... е аз бих му го извадил още малко повече честотни ама това е въпрос на вкус ..... Е почна да се получава джем - браво на всички до сега . И аз врътнах нещо отгоре джема ... кратко но от сърце . Ето го http://media.putfile.com/Rock-Jam-3-Ceko . Тона не е най прекрасния в света но на този етап това мога да си позваля като гиър - процесор Беринджър . А за свиренето то ясно ... както се казва понякога желанието е повече от уменията но карай ... аз съм басист все пак . Успех на следващите . Цеко :rolleyes:

Отговорено

Най после и аз да намеря малко време за запиша нещо.Ама наистина малко време имах ,затова не бъдете много критични.Поздрави на всички участници.Много кефите.Ето и моята мелодийка:http://media.putfile.com/Jem-3-Fashi

Отговорено

ми за 3 часа толкова,че трябваше да се ходи на работа.иначе мен си ме кефи да си е дарк.

П.С. Занев с какво си правил тъпаните.

Усещам,че ще почнем и клипчета да си правим.

Отговорено

Брей то човек малко не внимание и един тип хубави неща се получили. Ефала както се вика, машала.

Wolfheart къртиш мифки :)

айде и аз да го изтипосам цялото, както се вика и както си бях втълил, мда:

http://synchu.muzikant.org/Z70_RockJam3.mp3

Отговорено (Редактирано)

О йеееее пичове ... кефите ме ...... явно се забавлявате - свирите дозаписвате ..... а така ... браво . Така трябва - джемовете са за това и този май ще изпълни ролята си в пълна сила . В началото бях песимист малко щото не е много стандартен джем ама вече мога да въздъхна с облекчение . Получи се много добра работна атмосфера - записвате дозаписвате .... с други думи гледа се много по творчески на заниманието от което съм много приятно изненадан . Еваларка ви правя щото знам че това не става за половин час да напраскаш едно соло в Ла и готово . ... неее тук сте вложили много повече и сте бачкали с вдъхновение . Супер ви се кефя . Е още живея с надежда че и други ще се включат но както се казва - квото е това е . Цеко ;)

Редактирано от zanev 70
Отговорено (Редактирано)

Всички са записали много готини варианти.Много съм зле с времето тази и другата седмица,но ако ми остане време ще гледам иаз да се включа.Джем темата(както всички на Занев)е много свежа

Редактирано от kolio_k
Отговорено

благодаря за отзивите,ама няма начин когато "конкуренцията"е на ниво.аз го записах цялото щото не вървеше иначе да съсипвам хубавия трак ,който Занев даде.е не само тва,то в тая шизофренична глава,гласове много.всеки глас иска нещо да каже.

see ya

чакаме още варианти,почивките после.