don_pepinio Публикувано Февруари 5, 2007 Публикувано Февруари 5, 2007 Здравейте братя и сестри Евро-Хеви-Металурзи!!! Пак жица...няма как... Healthy Цитирай
wessy Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 (Редактирано) ама линкът е прецакан трвябва да се копира адреса за да стане Редактирано Февруари 5, 2007 от wessy Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 5, 2007 Отговорено Февруари 5, 2007 Йехаа, браво, отличен продакшън! Само вокалите остават за да стане хеви-метъл симфония. Как е записвано? Цитирай
synchu Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Кууул Много куул Направо супер 3:33, а? А звучи като за 6:66 Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Eййййййййййййййй много добри китарки си записал!!! Отличник! Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 (Редактирано) Абе линка нещо не се отваря бре ааа стана Бравооооо Редактирано Февруари 6, 2007 от f1_sound Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Браво,Пешо,за "ЕвроМетъл-а",кажи обаче кога ще си спретнем едно нашенско напиванЬе? П.П. Оправих ти линка. Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 6, 2007 Автор Отговорено Февруари 6, 2007 (Редактирано) Мерси Антонио за линка!Ще се почерпим с теб нали знаеш... Dylan_101 китарките - Ibanez RG350 > Marshall(shred master) > VMB G75 tube series > Shure SM57 > Cubase.Ползвам на места и Cry Baby GCB-95 бас - Орфей с адптер от китара(хъмбъкер) > VMB > AmpegSVX > Cubase барабани - EZDrummer synchu ... 3:33 стана случайно. Редактирано Февруари 6, 2007 от don_pepinio Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Много сЪ изкефих ! Барабаните и звученето на китарките е станало много добре . Хубавото е че в песента се прелива различно звучене на китарата . Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Супер се изкефих! Еваларка човек, направооооооо ...!!! Цитирай
adXok Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Пешо, братко... какво да ти кажа. То въпроси, въпроси... как ги записваш тия неща бе човеко!? Направо не знам? То вече нещата не опират до това да те хваля, ами да очаквам да сформираш група и да ви гледаме по концерти. Само там е мястото на един музикант - да свири на живо пред хората, КОНЦЕРТ. Даже зала 1 на НДК ми се струваше малка последния път като бях там да гледам едно балетно представление, но и тя става... за начало! Цитирай
zanev 70 Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 don_pepinio колега много добре .... аз доволен . И саунда е на ниво и свирнята и не на последно място идеята . Бравос . Все такива неща да правиш . Поздрави от клана на мафията в Русе . Може и някой съвместен удар да направим някой ден .... Цеко Цитирай
Recommended Posts