DANEV Публикувано Юни 5, 2017 Публикувано Юни 5, 2017 Ако имате желание може да запишете вашите варианти,като условие ми хрумва :Да се изсвири това,което ви хрумва като си помислете за торнадо,буря или друго природно бедствие .. :Д 3 Цитирай
kirilsat Отговорено Юни 6, 2017 Отговорено Юни 6, 2017 Супер, Ултра, Мега, Гига "Джем"! Ама, така ми се присвири.. Ама, така ми се присвири, че немоа са запра.... Айде, стига сте акали в раздела!!!! Цитирай
DANEV Отговорено Юни 6, 2017 Автор Отговорено Юни 6, 2017 Излишен хейт .. в иначе "кипящия" от джем раздел. 1 Цитирай
evernas Отговорено Юни 16, 2017 Отговорено Юни 16, 2017 (Редактирано) Супер, Ултра, Мега, Гига "Джем"! Ама, така ми се присвири.. Ама, така ми се присвири, че немоа са запра.... Айде, стига сте акали в раздела!!!! Запиши едно видео да видят всички как не се ака в този раздел,иначе си оставаш поредния пред-мониторно комп.,таблет и т.н. "свирач". Редактирано Юни 16, 2017 от evernas Цитирай
ultramega Отговорено Юни 27, 2017 Отговорено Юни 27, 2017 Жалко, наистина е умрял този раздел. Някога кипеше Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 28, 2017 Отговорено Юни 28, 2017 (Редактирано) ами ако е джем-пуска се бекингтрак и всеки си свири както го разбира отгоре.. Редактирано Юни 28, 2017 от Hillbilly 2 Цитирай
Recommended Posts