ivo_minchev Публикувано Януари 31, 2007 Публикувано Януари 31, 2007 Няколко човека от Русе (основно членовете на рок-група Rockada) започнаха една нова инициатива. Една идея която има за цел да се опита да съживи създаването на авторска музика поне в Русе, да подпомогне младите и развиващи се групи, както и тези които сега започват да се занимават с музика. Тази идея към настоящия момент има работното заглавие ЕВРОПРО (Европейско поп/рок общество). Казвайки поп/рок искам да поясня че не се ограничаваме само в тази стилова граница, но основно в тази посока е акцента. Става дума за едно нещо което наричаме организация. Това всъщност ще е едно ОБЩО юридическо лице, което обединено от една идея ще има по-голяма сила да иска от общината възможност за развитие. Възможно е да се търси и финансиране от европейски фондове, които в момента са по-достъпни за нас. Проучени и изпитани са повечето механизми за това. Знам че ще има много хора, които ще започнат да плюят идеята или да ни убеждават че няма смсисъл да се захващаме с това, че всъщност имаме някакви други подбуди и какво ли още не. За съжаление този форум е пълен с черногледи хора. Знам само че ако един ден това нещо се случи и те ще имат поне косвена полза от него (а защо не и пряка). Малко повече информация за това можете да намерите ТУК. Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Успех ви желая. Определено Русе един от по-европейските градове у нас. Давайте!!! И новини тук пускайте. Цитирай
john Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Успех ви желая. Определено Русе един от по-европейските градове у нас.Давайте!!! И новини тук пускайте. Успех!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 За успех във всяко начинание са необходими: 1. Воля 2. Вяра 3. Постоянство 4. Да не се надценявате 5. Работа Пожелавам ви всички тези неща. Успех! Цитирай
NitroBGA Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Давайте, русенци! Ако ние можем с нещо да помогнем - с радост! Цитирай
drgoa.r Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Хех, абе темата е от 1-ви ФЕВРУАРИ, хахах, ко се бъзнахте сега чак да подкрепяте То всичко се разпърдя и вече даже се отмириса Цитирай
TerminalFrost Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Важното е доброто намерение, и впечатлението, което оставя в нас то, а не резултата и истинските подбуди. The road to Hell is paved with good intentions, както е казал Самюел Джонсън. :) Цитирай
Babyface Bob Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Днес - 11.06.2008 г - по СТАР ФМ имаше интервю с председателя, мисля, на русенската организация ЕВРОПРО - Иво Минчев - не съм сигурен и за името! Та стана ми интересно, заслушах се - говореше се за някаква инициатива, която беше запазена засега в организационна тайна ; обсъжда се броят на членовете, дори юридичеката форма на организация, също така интервюираният - може би авторът на настоящата тема - разказа накратко за основната цел на ЕВРОПРО - популяризиране на българската рок музика, авторска, русенска, обща!Звучеше ми прилично, интересно ми е няма ли някой да се изкаже и тук - в единствения форум на българските музиканти? Водещата на радиопредването цитира и сайт www.europro.org , за съжаление адресът е невалиден! Няма ли да има повече информация?! Благодаря предварително! Ще се радвам да заформим връзка с традиционно силните (особено в чопърията) русенци! Поздрави! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Сайтът бачка, но адресът е http://evropro.org/ Да, Иво Минчев се казва човекът и да - той е авторът на темата. Напоследък не се мярка много из Форума, ще му метна един месидж да прегледа темата. Сий я! Цитирай
ivo_minchev Отговорено Юни 11, 2008 Автор Отговорено Юни 11, 2008 Опаааа.... Ето ме и мен. Благодаря на Baby Thomas за уместната намеса. Страницата е с V и затова не е била валидна при опит да се отвори с U. Цитирай
Recommended Posts