Manolev Публикувано Януари 29, 2007 Публикувано Януари 29, 2007 Търся табулатура на тази песен. Май я няма в никой таббук на Гънс. Ако ми кажете от къде да си я дръпна с бекинг трак, би било супер. Оригинала на песента е в Eb, а аз свиря в Е. Това не е проблем. Ще си я транспонирам. Искрено се надявам да ми помогнете. Поздрави. Цитирай
synchu Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Ами темичката е наистина елементарна и съм сигурен, че ако поработиш ще я хванеш без проблем. Освен това "ваденето" по слух е изключително полезно за развитието Това по-долу е Powertab файл. Ако нямаш ПауърТаб софтуера можеш да си го изтеглиш абсолютно безплатно - има линк на сайта: http://www.powertabs.net/tablature.php?id=6186 Цитирай
Manolev Отговорено Януари 29, 2007 Автор Отговорено Януари 29, 2007 Намерих няколко неща. Дано са ми от полза. Ако някой може да ми помогне, да свирка. Цитирай
Raxus Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 Аз я имам на гитар про,даже си я разпечатах за да я уча ама не остава време за нея.Сега съм захапал еръпшън и гет да фънк аут Цитирай
redburner Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 e ти се оля... тва не6то е 5 рифа с по 4 ноти или не6то такова... седни и за половин 4ас си я извадил... ина4е ако искаш таб за импровизацията накрая едва ли ще намериш.. айде успех.. ако имаш некви конкретни въпроси, питай Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Аз я учих частично на китара и пиано и ползвам ТОЗИ файл. Успех! П.П. Свирим я редовно с един френд и се получава супер! Страхотна е за импровайз. Цитирай
Manolev Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 Мерси, Baby Thomas. Дори си измислих и една ритъм китара. Става по-злобно. А случайно някой да има конвентер от .миди до mp3, защото искам да си направя бекинг. Цитирай
rockajiqta Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Манолче, приятелю , значи с конвертера си превръщаш midi в wave и след това от wave в mp3!!! Поздрави , Мишан хаха !!! Цитирай
mkgh212 Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Имам две версии на ГитарПро таб. Едната е само соло китара, и не ме кефи много, другата е със бас, барабани, и маи пиано. Тя е много готина. Ако някой иска, нека пише ЛС, че в този раздел на форума мноого рядко влизам. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 А случайно някой да има конвентер от .миди до mp3, защото искам да си направя бекинг. Нагласяш каквото нагласяш SoundFont, инструменти, пан, волюм, етц. и от Guitar Pro избираш Export -> WAVE. След това ако искаш МР3-раш смело... Цитирай
rockajiqta Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 на старите версии на GuitarPro май няма export wave.аз съм с 5 но все пак експорта на wave нещо не ми върви,не знам при другите как е...а и аз посочих универсален начин ;може на него да не му трябва само за тва ;) Цитирай
Recommended Posts