Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Баси! никой себеуважаващ се музикант не ползва процесор( удря на пластмаса бе ) свирил съм с кви ли не процесори амм аналога е друго нещо Кво се излагате!!!!

колегии!

:cheers:

Да кажем не на силиконовата долина тя се опитва да развали муизката !

Тва е конспирация изработена от Бил Гейтс сто процента просто ... м не ми говорете

Дружно НЕ !

МНОГО ВЕРНО!!! ВЕРВАЙТЕ МИ! :green:

• Отговори 129
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

А и си мисля 4е това за известните музиканти дето използват уж некви джаджи са само за тийнейджърите - да си купуват... ШОУБИЗНЕС maaaan .... :stop:

а се сещам 4е има6е няква снимка на Сатриани, вай и петручи дето позират с некви вафли там - ама и тримата - и много тъпо изглеждаха. то някак си по погледите им ли4и че им е гадно 4е лъжат - ама така е - договорче - земи тия кинти и ела да напрайме снимките само - има кой да купува после :cheers:

Редактирано от Putniq Bega4
Отговорено

и едно лично мнение :cheers: - с процесора (колкото и удобства да ти носи) не трябва да се забравя, че звучиш като още 5 000 000 китаристи, които също са си го купили :D звука просто е изкуствен :D А иначе за вкъщи е перфектно да жужиш с него - ама само вкъщи. :green: :guitar: :green: :guitar:

Са тия дето имат процесори да не вземат да ми се разсърдят :inlove: :inlove: :inlove:

Отговорено

Не съм съгласен по въпроса с еднаквото звучене - точно с процесор можеш да си направиш много по уникален звук отколкото с камиончета......освен ако нямаш 20 камиончета :green:

Отговорено
Баси! никой себеуважаващ се музикант не ползва процесор( удря на пластмаса бе ) свирил съм с кви ли не процесори амм аналога е друго нещо  Кво се излагате!!!!

колегии!

:)

Да кажем не на силиконовата долина тя се опитва да развали муизката !

Тва е конспирация изработена от Бил Гейтс сто процента просто ... м не ми говорете

Дружно НЕ !

МНОГО ВЕРНО!!! ВЕРВАЙТЕ МИ! :green:

:D:D:D:D:D

Roadnrunner

Мерси човече .. направо ме изкара от депресията. Tук всички са от един лагер

;);););)

И звучат като Сатриани и Вай

Отговорено
Не съм съгласен по въпроса с еднаквото звучене - точно с процесор можеш да си направиш много по уникален звук отколкото с камиончета......освен ако нямаш 20 камиончета :green:

Аз точно това казах в предния пост. Че просто требе да наредиш 20 педалчета

не че нв съм го виждал по лаифове де .. така наре4ените педалиери .. баси

ама е за хора с кинти ( с доста кинти )

Процесора е получаваш много за малко пари .. но с определеното качество за тези кинти .. тва е цялата истина.

И това не е крайно мнение а е обективно мнение! И си Държа на мнението.

Просто с теб AXE говорим за различни неща.

Отговорено

Еха чак 20 педала... с 2 педала и гейна на кубето мо'йш докара бая звукове. Пример - Червяните Горещи Чушлета с албума "Една гореща минута". Бая звуци си има китарата там а са само 3 ефектчета.

Отговорено (Редактирано)

Tyk имам 4 дом.видеота средно по около минута всяко на най-ниската възможна резолюция , а звука е много кофти, но идеята ми беше да се добиe представа за "живия" звук на ампа(Line 6 Spider II w/HD147 4x12" cabinet).

Video 6 - Line 6 Variax 500

Video 7 - Vintage Razer

Video 8 - Ibanez RG 7321

Video 9 - Jackson RR3

Редактирано от edgecrusher
Отговорено (Редактирано)

еабаси брутала ... и не ми казвай че всичко това е твое ...... ампа е главорезница ............ :):P:):P:headbang:

Редактирано от DeathZone
Отговорено
еабаси брутала ... и не ми казвай че всичко това е твое ...... ампа е главорезница ............ :):P:):P:headbang:

Аз съм толкова пристрастен към звука на Line 6 ,че преди известно време тука хората взеха да ми правят забележки че говоря за това прекалено много...

Ампа е пушка!4 канала, 12 вида звук на всеки канал + 2х3 дигитални ефекти.

На въпросните видеота диста е на около 60%( аз винаги така си свиря).А китарките са си мои...колекционирам си ;)

Отговорено
Еха чак 20 педала... с 2 педала и гейна на кубето мо'йш докара бая звукове. Пример - Червяните Горещи Чушлета с албума "Една гореща минута". Бая звуци си има китарата там а са само 3 ефектчета.

Мда той Navarro е "Ф"карал интересни неща...w Walkabout например.

Едва ли е ползвал само 3 неща де ;-))))

Аз като видях на лайв Ет Слейн Frusciante kolko ефекта имаше долу в краката гледах като изтребител.

Отговорено
еабаси брутала ... и не ми казвай че всичко това е твое ...... ампа е главорезница ............ :)  :P  :)  :P  :headbang:

Аз съм толкова пристрастен към звука на Line 6 ,че преди известно време тука хората взеха да ми правят забележки че говоря за това прекалено много...

Ампа е пушка!4 канала, 12 вида звук на всеки канал + 2х3 дигитални ефекти.

На въпросните видеота диста е на около 60%( аз винаги така си свиря).А китарките са си мои...колекционирам си ;)

Супеер а гледам че си фен на по тежки неща ... екстра точно моята категория ......Абе Line6 са железари ... бих пробвал един Spider II ама в БГ нали се сещаш как е .... така че дерзай сърце ....... Евала ;):):P :violin: :violin: :violin: :guitar: :guitar: ;):headbang:

Отговорено

spiderII_30lg.jpg

С ей това ще забравиш за други ампове, а доколкото знам не струва повече от 500лв.(стига да има как да си го набавиш от чужбина)