Putniq Bega4 Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Баси! никой себеуважаващ се музикант не ползва процесор( удря на пластмаса бе ) свирил съм с кви ли не процесори амм аналога е друго нещо Кво се излагате!!!! колегии! Да кажем не на силиконовата долина тя се опитва да развали муизката ! Тва е конспирация изработена от Бил Гейтс сто процента просто ... м не ми говорете Дружно НЕ ! МНОГО ВЕРНО!!! ВЕРВАЙТЕ МИ! :green: Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 (Редактирано) А и си мисля 4е това за известните музиканти дето използват уж некви джаджи са само за тийнейджърите - да си купуват... ШОУБИЗНЕС maaaan .... :stop: а се сещам 4е има6е няква снимка на Сатриани, вай и петручи дето позират с некви вафли там - ама и тримата - и много тъпо изглеждаха. то някак си по погледите им ли4и че им е гадно 4е лъжат - ама така е - договорче - земи тия кинти и ела да напрайме снимките само - има кой да купува после Редактирано Март 6, 2005 от Putniq Bega4 Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 и едно лично мнение - с процесора (колкото и удобства да ти носи) не трябва да се забравя, че звучиш като още 5 000 000 китаристи, които също са си го купили звука просто е изкуствен А иначе за вкъщи е перфектно да жужиш с него - ама само вкъщи. :green: :guitar: :green: :guitar: Са тия дето имат процесори да не вземат да ми се разсърдят :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
AXE Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Не съм съгласен по въпроса с еднаквото звучене - точно с процесор можеш да си направиш много по уникален звук отколкото с камиончета......освен ако нямаш 20 камиончета :green: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Баси! никой себеуважаващ се музикант не ползва процесор( удря на пластмаса бе ) свирил съм с кви ли не процесори амм аналога е друго нещо Кво се излагате!!!! колегии! Да кажем не на силиконовата долина тя се опитва да развали муизката ! Тва е конспирация изработена от Бил Гейтс сто процента просто ... м не ми говорете Дружно НЕ ! МНОГО ВЕРНО!!! ВЕРВАЙТЕ МИ! :green: Roadnrunner Мерси човече .. направо ме изкара от депресията. Tук всички са от един лагер И звучат като Сатриани и Вай Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Не съм съгласен по въпроса с еднаквото звучене - точно с процесор можеш да си направиш много по уникален звук отколкото с камиончета......освен ако нямаш 20 камиончета :green: Аз точно това казах в предния пост. Че просто требе да наредиш 20 педалчета не че нв съм го виждал по лаифове де .. така наре4ените педалиери .. баси ама е за хора с кинти ( с доста кинти ) Процесора е получаваш много за малко пари .. но с определеното качество за тези кинти .. тва е цялата истина. И това не е крайно мнение а е обективно мнение! И си Държа на мнението. Просто с теб AXE говорим за различни неща. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Еха чак 20 педала... с 2 педала и гейна на кубето мо'йш докара бая звукове. Пример - Червяните Горещи Чушлета с албума "Една гореща минута". Бая звуци си има китарата там а са само 3 ефектчета. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) Tyk имам 4 дом.видеота средно по около минута всяко на най-ниската възможна резолюция , а звука е много кофти, но идеята ми беше да се добиe представа за "живия" звук на ампа(Line 6 Spider II w/HD147 4x12" cabinet). Video 6 - Line 6 Variax 500 Video 7 - Vintage Razer Video 8 - Ibanez RG 7321 Video 9 - Jackson RR3 Редактирано Март 6, 2005 от edgecrusher Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) еабаси брутала ... и не ми казвай че всичко това е твое ...... ампа е главорезница ............ Редактирано Март 6, 2005 от DeathZone Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 еабаси брутала ... и не ми казвай че всичко това е твое ...... ампа е главорезница ............ Аз съм толкова пристрастен към звука на Line 6 ,че преди известно време тука хората взеха да ми правят забележки че говоря за това прекалено много... Ампа е пушка!4 канала, 12 вида звук на всеки канал + 2х3 дигитални ефекти. На въпросните видеота диста е на около 60%( аз винаги така си свиря).А китарките са си мои...колекционирам си Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Еха чак 20 педала... с 2 педала и гейна на кубето мо'йш докара бая звукове. Пример - Червяните Горещи Чушлета с албума "Една гореща минута". Бая звуци си има китарата там а са само 3 ефектчета. Мда той Navarro е "Ф"карал интересни неща...w Walkabout например. Едва ли е ползвал само 3 неща де ;-)))) Аз като видях на лайв Ет Слейн Frusciante kolko ефекта имаше долу в краката гледах като изтребител. Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 еабаси брутала ... и не ми казвай че всичко това е твое ...... ампа е главорезница ............ Аз съм толкова пристрастен към звука на Line 6 ,че преди известно време тука хората взеха да ми правят забележки че говоря за това прекалено много... Ампа е пушка!4 канала, 12 вида звук на всеки канал + 2х3 дигитални ефекти. На въпросните видеота диста е на около 60%( аз винаги така си свиря).А китарките са си мои...колекционирам си Супеер а гледам че си фен на по тежки неща ... екстра точно моята категория ......Абе Line6 са железари ... бих пробвал един Spider II ама в БГ нали се сещаш как е .... така че дерзай сърце ....... Евала :violin: :violin: :violin: :guitar: :guitar: Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 С ей това ще забравиш за други ампове, а доколкото знам не струва повече от 500лв.(стига да има как да си го набавиш от чужбина) Цитирай
DeathZone Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 Колко ще ми излезе един Spider II 112 например? Цитирай
Recommended Posts