jFog Публикувано Януари 23, 2007 Публикувано Януари 23, 2007 Вчера позаписах туй онуй и викам да постна Ше трябва да ме пофалят двама трима че да го завърша ма не се обременявам с крайни срокове щото съм много несериозен.. леко е в стил от който бягах много време но.... вокалите са замислени много интересно но за сега отсъстват Джофи ли ви? http://media.putfile.com/Deadly-bite п.с.малко жужат китарите щото записвах с едно перце кът 10стинки и пак добре че не съм си рязал нокти скоро че нещо се чуваше Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Много достойно.Не съм напоследък навътре в тези неща,но доброто си е добро Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 ее много арна наденица, баш за душата евала ти, злобно копеле си, все тъй да си останеш, че и по-злобен да ставаш Цитирай
LOE Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 тва зарибява с един зъл вокал ще стане чудно Цитирай
jFog Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 Е,предал съм емоция явно радвам се за което и благодарим Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Ех с каква наслада това ми напомня на добрите стари времена когато Дет бяха наоколо и Чък беше жив. Евала, брат ми! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Ами добре е... но дай и вокалите, те ще променят нещата коренно Цитирай
fracture Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 супер идейка, барабанките доста раздвижват нещата, но да видим какво ще се получи като се турнат вокали и подобаваща нискочестотна част Цитирай
jFog Отговорено Януари 25, 2007 Автор Отговорено Януари 25, 2007 Ше изждасъм едни вокали само дебна да забегнат жените ..че малката почва да ме гледа тъжно като се разпея,явно си мисли че нещо ми е кофти.ни шъ да я раплаквам горката. Цитирай
yakiya Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 И аз бримчим само китари без бас,ма ще измуфта нашия басиС да донесе за постоянно поне един от четирите си баса. Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Плиятелю нещо не мога да го отворя! Явно проблема е в моя талавизор... Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 То се е видяло че в тия темички тук се вижда кои са бруталистите на форума! Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 джонка, браво бата чак сега го чух много е поразително, що ли не моа да грухкам та да намажа един арен вокалец отгоре много е мощно Цитирай
jFog Отговорено Януари 30, 2007 Автор Отговорено Януари 30, 2007 (Редактирано) Дет вика Стратокастъра ''намазах'' едни вокали кът пастет със свинска мас Големата ташаклъра в цялата конспирация се оказа,че са ми необходими:хронометър и почти безброй кликове с мишока за да доведа до край начинанието с ''интерсните'' вокали..за сега ше погният в тоя си демо (леко комичен на моменти и далеч от крайния замисъл) вариант.Бех и леко настинал... Текста е леко ла-ла-ла-бла-бла-бл-ААААаа Сори че нямам ташаците на гус'син Винсънт,но пък се замислих да изджаря едно многокасие ала Команданте Сандовал само да видим дали ше стане през фрутито щото ми се струва че по скоро не.... Фрактурев се поти по другия фронт... ако сте яли много смешно не си пускайте линка за сега. ей го на: демо версия 1.1 http://media.putfile.com/Deadly-bite-32 п.с.edgecrusher не сме всички бруталити тука Кольо и Страт-а са само ценители Редактирано Януари 30, 2007 от jFog Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 (Редактирано) Малии, баси зловещото е станало! Направо ми идва да боядисам стените в черно и да паля свещите. След това само с екзорсист ша ме оправят.. Много яко, верно. Сега обаче идва ред да се замислиш как да се отървеш от V-amp-ския саунд. Айде, и много здраве на Dagon. Редактирано Януари 31, 2007 от Dylan_101 Цитирай
Recommended Posts