One_Voice Публикувано Януари 22, 2007 Публикувано Януари 22, 2007 (Редактирано) -Original Edge Tremolo -Original Neck Dimensions -Original Edge Trem Даже и цвета е същия Ibanez RG550 ама цена никаде нема сори ако я има темата ама не се здържах Редактирано Януари 22, 2007 от One_Voice Цитирай
makatol Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 1199.99 $ и само 1987 бройки... Цитирай
Fenix Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 Ти се радвай, че не е обратното.. Цитирай
Flanker Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 Must...have...mean...black...GUITAR!!! А тая черната не е ли с гриф от rosewood,пък другите от maple?Едното не се ли смята за по-добро дърво от другото? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 ^Всъщност просто звукът е различен. Това е почти все едно да кажеш, че черният шоколад е по - добър от белия. Мейпълът придава по ярък звук, с повече високи, докато роузууда дава по плътен и мек звук с повече ниски среди ако не се лъжа, оттам нататък нещата са въпрос на избор. Цитирай
Tomov Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Малко се отплесвам но нека използваме българските им имена - maple - кедър; rosewood - палисандър... Вижте колко са благозвучни Аз лично не съм свирил на китара с гриф различен от палисандър. Тва светлия си нямам на идея как ще променя звука. И все пак при всеки случай не бих отказал нито една от трите Цитирай
Tomov Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Извинявам се за грешката, мислех си за клен, ниписах кедър... Благодаря на synchu че ни светна всички Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Аз съм фен на Ibanez, много хубави инструменти, ама тия горните две... ЖЪЛТА И ЧЕРВЕНА! Те на захарни клечки приличат, баси, на близалки! Като ще правиш серия с толкова ограничен брой и за такава годишнина, поне се постарай малко... Колкото и да им е хубав звукът, външния вид продава продукта в много голяма степен... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 (Редактирано) Що бе, според мен са супер симпатични китари. Няма само в погребални цветове да са, я. Даже на мен жълтата много ми допада, много е джиджана. Редактирано Януари 25, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
MDFk Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Аз съм фен на Ibanez, много хубави инструменти, ама тия горните две... ЖЪЛТА И ЧЕРВЕНА!... Не е ли идеята че това са цветова които са ползвани преди 20 години и затова са така "достоверни"? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Аз пък точно щях да кажа колко е яко, че не са само черни или някакви там стандартни цветове. Честно вече ми е омръзнало от такива китари дет' са вика. Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Аз съм фен на Ibanez, много хубави инструменти, ама тия горните две... ЖЪЛТА И ЧЕРВЕНА! И аз съм фен на Ibanez, ама не мен ми допадат, особенно жълтата - отива ми на психиката и книжката Цитирай
TONY Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Жълтата е грозна жълта - ама не съвсем Пустинно жълта - имаше и виц - не е ягода - а горска ягода Стив Вай го въведе с Джем дизърт йелоу и пределено му отиваше с някакав бродеуйски костюм и бомбе с връх надолу -плюс шал, гети - как си трябва те хората -и особено професинолистите си пасват цвета на китарата с дрехите не всички ходят нон стоп в черно нека да има разнообразие който го влече - ще си купи Цитирай
Recommended Posts