chris_barnes Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 Ако не държиш на 2 хъмбъкера, но пък предпочиташ нова китара, виж това: https://www.musicstore.de/en_BG/EUR/Gibson-The-Les-Paul-CM-Limited-SEB-Satin-Ebony/art-GIT0035873-000V000040919 Цитирай
Jim-ph Отговорено Януари 21, 2017 Отговорено Януари 21, 2017 на мен ми трябваше цяла седмица жалби до мастеркард за да взимам пари от тоз musicstore обратно. Взели са ми пари и не изпратиха никакви кейсове. Цитирай
Dirk Отговорено Януари 22, 2017 Отговорено Януари 22, 2017 Ако имаш възможност да купиш евтин Гибсън ,купувай!Нека тези,които се изхранват от свирене(с Гибсън) ти кажат дали намират разлика между евтин Гибсън и скъпо Епи(примерно).По нашите географски ширини дори не се признава друг модел на Гибсън освен Лес Пол(и то с кленов топ).Освен това по-лесно се продава,ако си го купил евтино.За комфорт и тон ще трябва сам да прецениш. 2 Цитирай
TONY Отговорено Януари 22, 2017 Отговорено Януари 22, 2017 За тези 1000 лева можеш да си купиш Michael Kelly Patriot decree - много добра китара, с доста възможности. Ако искаш такава, нова но не за 1000, а за под 800 лв, има в базара. Цитирай
iliev.p Отговорено Януари 23, 2017 Отговорено Януари 23, 2017 Стив Вай,щом си от София, обиколи муз.магазини недей да те мързи,китара не се купува по картинка,особено за тия пари които даваш,а иди и пробвай нищо чудно да харесаш и друга китара.Явно си нов във форума,но щом мълчат притежателите на Гибсън китари трябва да ти стане очевадно,че само с пробване се решава коя китара е за теб.Ако избираш по фактора,че с Гибсън свири твоят идол,бъркаш основно,негавата китара нема да я намериш у магазина,а и най вАжНОто няма да звучиш като него,бъди сигурен. Бегом по магазините и потърси тВоята китара,а не китарата на идола ти! Цитирай
Steve Vai Отговорено Януари 25, 2017 Автор Отговорено Януари 25, 2017 да ще обиколя със сигурност както и ще изпробвам доста китари преди покупката ,просто исках да ме насочите и да събера малко инфо за самите модели ))))не влизам много във форума ,и вече съм далеч от безкрайните ергенски вечери които свирех по цяла нощ имам хубав ibanez s серия,и когато децата и жената заспят ,имам малко време да си доставя удоволствие с китарката и някой хубав бекинг трак,мерси много за инфото момчета като я взема китарката ще ви се похваля ))))) 2 Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 25, 2017 Отговорено Януари 25, 2017 С едно гиби лес пол ще забравиш за тоз Ебанец. 1 Цитирай
Recommended Posts