Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Ако ПауърТАВ няма импорт на Гитар Про файлове може да направиш експорт/импорт през .МИДИ формат. Но за какъв чеп ти е тоя ПауърТАВ, пое 4234 пъти по-куц е!!! Цитирай
lizardman Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 вие кажете обратното как става щото тоя Power Tab на моменти много сериозно ми бърка Цитирай
Fenix Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 (Редактирано) ^Oтваряш Guitar Pro 5, file > import > power tab.... Иначе power taba няма импорт на ГП файлове, то това програма ли е ;) Чакаме още Power Tab 2, 1.7 e доста старичка. Редактирано Януари 21, 2007 от Fenix Цитирай
kiki vai Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ СЕ ОТКЛАНЯМ ОТ ТЕМАТА НО СИ СВАЛИХ ГИТАР ПРО СЪС ОНЕЗИ 100000 ТАБА ТАМ ИМА GP3 И GP4 ФОРМАТ А НА МЕН МИ ТРЪГВАТ САМО ПОСЛЕДНИТЕ КАК ДА СИ ПУСНА ТРОЙКИТЕ Цитирай
Striker_II Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 ^коя версия на Гитар про си ? Цитирай
synchu Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Ако ПауърТАВ няма импорт на Гитар Про файлове може да направиш експорт/импорт през .МИДИ формат. Но за какъв чеп ти е тоя ПауърТАВ, пое 4234 пъти по-куц е!!! Т'ва ти така мислиш нали? Защото аз не мисля така. Още повече е фрии. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 ...КАК ДА СИ ПУСНА ТРОЙКИТЕ Смени разширението на 3-ките и готово! Т'ва ти така мислиш нали? Защото аз не мисля така. Още повече е фрии. Повечето хора мислят така, имаше анкета дори тук във Форума. Пък и ГитарПро също е фрий. Ако не вярваш ще ти пратя да си добавиш един ред в .ини файла. Цитирай
synchu Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 Aз не съм коментирал какво повечето хора мислят Коментирал съм какво аз мисля и какво ти си казал. Защото според мен ПауърТаб е по-добро. Но това - според мен и ако прегледаш и ПауърТаб сайтовете още доста народ. И не казвам че ГитарПро е дърво... А извадката от форума не ми е представителна - сори Не - благодаря - аз такива "фрии" не използвам. ПауърТаб е фрии и ми върши работа за това, за което ми трябва. Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Мохамед от Necrophagist ползва PowerTab за да си композира песните. Иначе аз лично съм фен на ASCII таблатурите. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 29, 2007 Отговорено Януари 29, 2007 1. В Guitar Pro: File -> Export -> MIDI 2. В Power Tab: File -> Import -> MIDI Внимаваш с настройките при въвеждането на миди-то: Избираш "Import the MIDI track(s) into a new Power Tab Document", даваш "Next", избираш инструментите и съответно дали да са в bass score или в guitar score, след което (Next!) проверяваш дали всеки обхваща пълния диапазон на мелодията си и съответно, налага ли се промяна (това се разбира от *-ичката в колоните на появилата се таблица с имена Min NT и Max Nt) - проблема се решава с цъкане върху tuning или с транспонирането на цялата партия октава по-нагоре или по-надолу (с цъкане върху Trns). Даваш finish, изписва ти, че има някакви грешки и си готов. За мен Power Tab има няколко предимства пред Guitar Pro - improt-ването на миди-та става доста по-безгрешно и предпочитам първо да мина през него и след това Power Tab - файла да го import-на в Guitar Pro. Друго нещо, което не мога да простя на Guitar Pro е, че допуска само изкуствен флажолет на 3-та позиция , което ме побърква! Разбира се и Power Tab си има слаби места като например, че при import-ването на миди-та не допуска повече от 7 писти, а май нямаше и барабани... А бе нищо не е свет! Цитирай
Recommended Posts