cccp Публикувано Януари 19, 2007 Публикувано Януари 19, 2007 Търся схема на noisegate (по възможност работеща). ако някой може да помогне или да даде линк...благодаря предварително Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 не се занимавай с глупости събери 50 кинта и си купи сапунерка берингер чисто нова с гаранция Цитирай
cccp Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 да ама аз искам да си направя, защото не ми се дават толкова пари, пък и се занимавам с електроника Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 Ако не е тайна за колко под 50лв. ще успееш да го направиш? Цитирай
cccp Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 на мен ми трябва само схема (ако може с печатна платка). аз няма да я слагам в кутии и такива работи. (елементите излизат около 5лв) Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 (Редактирано) Защо не се потрудиш да си намериш схема, а чакаш някой да ти даде наготово? Нета е пълен с всичко необходимо. А и ти ги разбираш тези неща. Успех! Редактирано Януари 20, 2007 от Parni_Valjak Цитирай
cccp Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 аз съм търсил в нета, даже намерих една схема и я направих обаче не тръгна! затова питам ако някой се е занимавал и може да помогне. Цитирай
wessy Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 Бахти хората сте честно ... ако толкоз нямате с кой да се заяждате земете са застреляйте бе ... момчето иска схема ... а не съвет дали да си купи Берингер и колко пари ще му излезе. Като нямате к'фо да кажете или просто не искате/можете да помогнете си трайте с мисълта колко сте велики и колко ги разбирате нещата като всъшност освен да си чешете езиците друго май не можете да правите качествено ... пич, пробвай тези: http://aronnelson.com/gallery/albums/Layouts/Noisegate.gif http://blueguitar.org/schems.htm (отиди на misc) П.С. Заядливците да не коментират тоя пост, защото не смятам да се занимавам да им отвръщам и да им падам на нивото! Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 на мен ми трябва само схема (ако може с печатна платка). аз няма да я слагам в кутии и такива работи. (елементите излизат около 5лв) не искам да се заяждам с никой хайде направи ми един ноизгейт с части за 5 лева и ш ти дам 30 лева за него - купувам го веднага без кутия !!! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 mxr noise gate тоя съм го правил аз, но не ми харесва как реже на границата на сработване. По-добро решение е да не се ползва нойс гейт а да се изчисти системата от шум !! Цитирай
cccp Отговорено Януари 20, 2007 Автор Отговорено Януари 20, 2007 wessy, мерси много! (и между другото си много прав..) ще ги пробвам и ако станат ще ти се обадя metalhammer Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 mxr noise gateтоя съм го правил аз, но не ми харесва как реже на границата на сработване. По-добро решение е да не се ползва нойс гейт а да се изчисти системата от шум !! Те всички нойс-гейтове са така. Второто решение е къде-къде по-логично и смислено! Цитирай
HRS Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Здравей ссср. На тоя сайт има схема, платка и опис на елементите, които са необходими да си сглобиш нойз гейта, аз не съм го правил, щото нямам нужда от него, но пък си направих спийкър симулатора и съм много доволен от резултата. Така че предполагам няма да има проблеми от към схемата. Колкото до петте лева просто забрави. Ако искаш ефекта (дефекта) да ти върши работа, трябва да ползваш качествени елементи. Аз така правя и за това нямам проблеми с нито един от ефектите, които съм направил. Успех с проекта и кажи за резултата после. Цитирай
emil Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 mxr noise gateтоя съм го правил аз, но не ми харесва как реже на границата на сработване. По-добро решение е да не се ползва нойс гейт а да се изчисти системата от шум !! Направих схемата и работи сравнително добре. Има някой друг недостатък, но това е защото не съм използвал оригиналния полеви транзистор и трябва малко да му се настрои режима. Цитирай
creamware Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 незнам дали е за тук ама видях че има тема за Noisegate......... та въпроса ми е дали си заслужава да се дадат 85 евро за Boss NS 2, 66 евро за ROCKTRON HUSH SUPER C PEDAL или може и да стане с 24 евро с педалче на Behringer. Кажете какво мислите и ако някои е ползвал да сподели мнението си. Благодаря Цитирай
Recommended Posts