Jump to content
Българският форум за музиканти

cccp

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

cccp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. няма да е с четка-с пистолет ще се пръска китарата.Тя е орфей.И съм приготвил около 30лв!
  2. ама аз изкам само да е лакирам с цветен лак!!!И ме интересува да ли грунда който ще трябва да се сложи трябва пак да е акрилен.И има ли някакво значение за цветния лак- какъв трябва да е ?Може ли да исползвам примерно цветен лазурен лак за дърво и ако не какъв трябва да е ??? И в такъв случай да ли между всеки слой цветен лак трябва да се шкурка!
  3. Имам няколко въпроса за лакирането на китарата. Ако можете да помогнете, ще съм благодарен. Искам да си лакирам китарата с цветен лак (оригиналният е безцветен) и искам да питам дали задължително трябва да е акрилен и не може ли да е лазурен? Задължително ли е преди лакирането да се грундира тялото? И след последния слой цветен лак слага ли се отгоре някакъв друг за здравина?
  4. Трабва ми лампа 6П3С-Е за усилвател. Някой знае ли откъде мога да си немеря? Проверил съм във Викиват, Кузмов и още 2-3 магазина в Пловдив и няма никъде. (може и да не е в Пловдив магазина). Мерси предварително!!
  5. wessy, мерси много! (и между другото си много прав..) ще ги пробвам и ако станат ще ти се обадя metalhammer
  6. аз съм търсил в нета, даже намерих една схема и я направих обаче не тръгна! затова питам ако някой се е занимавал и може да помогне.
  7. на мен ми трябва само схема (ако може с печатна платка). аз няма да я слагам в кутии и такива работи. (елементите излизат около 5лв)
  8. да ама аз искам да си направя, защото не ми се дават толкова пари, пък и се занимавам с електроника
  9. Търся схема на noisegate (по възможност работеща). ако някой може да помогне или да даде линк...благодаря предварително
  10. cccp

    Di Box

    мерси за информациатааааа!!!!Ще видиа какво ще излезе на края!!!!
  11. cccp

    Di Box

    търся схеми на Di box !!!!Някой може ли да ми помогне със схеми или линкове!!!
  12. та значи!търся схема за измерване на навивки на късо, но да не се исползва ферит при измерването!
  13. лошото е , че нямам осцилоскоп за да видя точно каде е проблема но и тва ще уредим
  14. ми не сам мерил на делителя , ще го направя , шума се получава естествено само на драйв, кабелите са ми с ширмовка платката е по графи4ен оригинал и сам сигърен , 4е е вярна , сменял сам TL-те и ефекта е никакав!
  15. мерси много за тази помощ но не искам да купувам готов ефект!!!Вече сам стигнал почти до края за да се отказвам! Вярно , че това което Николай е направил е перфектно но защо да давам 140лв като ефекта ми излезе 20лв.???само дето имам тоя проблем с шума !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.