Fenix Публикувано Януари 19, 2007 Публикувано Януари 19, 2007 Официално обявиха новия модел и го сложиха на новия сайт http://www.ibanez.com/eg/featured/jem20th.aspx Зеления досега не го бях виждал, ако не е фотошопска версия и флуоресцира или там както му се вика, поне на външен вид ще е мания. Другия, дето се върти из нета от отдавна и е там на снимката ще да е мнооого не по вкуса ми.... Цитирай
7thString Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Ъммммммм пластмасова.........? Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2007 Автор Отговорено Януари 19, 2007 Мдаа. Иначе китарката свети щото има диоди в тялото... Цитирай
7thString Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) Да бе ама аз коледна елха си имам... Ама верно- колекционерите- иди ги разбери.......... Редактирано Януари 19, 2007 от 7thString Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2007 Автор Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) Хахаха, е така става като има само двама човека у форума по туй време Ще да е изключително скъпа, не съм търсил за цена обаче. И все пак интересно е дали ще го видиме да свири на нея. Никога не съм виждал концерт, на който Сатриани да свири с Crystal Planet - неговия пластмасов( ) модел. Виж, Хамет си свири на своя телекастър... много ми е интересно как ще звучи... иначе тази е изключително грозна ето още една снимка Редактирано Януари 19, 2007 от Fenix Цитирай
7thString Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) Не е грозна, но е твърде шаренка за моите разбирания... концепцията за прозрачност ме кефи- ако "измислят" прозрачно дърво или нещо със сходни качества- супер Нали ти е ясно, че на Вай му е през оная работа за тия китари Той си има няколко основни Jem-а, с които свири, които нямат почти нищо общо със заводската версия. Виж с Univers-a се вясва за 7-струнните дивотии. П.П. Представи си да я забравиш в колата през лятото и да се стопи пластмасата и да стане извита като лък Редактирано Януари 19, 2007 от 7thString Цитирай
TONY Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 май става дума за 5 грантс а и може да си ги намалили на половина не се шашкайте , както каза Митко - който го влече, ще си купи предполага се, че не е много за свирене - а по скоро за имидж видях и акрилния телекстер на Хамет Цитирай
TONY Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 да не се бьркам 5000 долара грант на стотарка или на хилядарка викаха хамериканците? Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 (Редактирано) Grand -> Гранд = 1000$ A китара си е шоу китара, тъй като я гледам, но все пак е Ибанез Джем, така че вероятно и ще свири добре Редактирано Януари 19, 2007 от synchu Цитирай
TONY Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Now I could be wrong about that price.... someone posted they pre-bought two at 4999.99 plus tax. (hummmmm, $10,000.00 for two guitars sounds like a wise investment to me.... NOT!) So to sum it up, I felt compelled to place the JEM20th in the thread of "Which are the most overpriced guitars?" Hey Guys, I am THAT GUY who bought two of them for $4999. Seems like I got them for $1000 off of what the big music websites have them for. Anyway I do play my guitars and have quite a few, that said I have never lost money on any guitars I have ever bought and I have bought several hunderd of them over the years. Maybe this will be the first time I picked wrong but I dont think so. I think the JEM 20 is unique and fun. Rock & Roll is not supposed to be dull, so I like the attitude of the guitar. If it doesnt work out thats cool, I am not afraid to be the FOOL who parted with his money. Dont think so though. значи сьм прав има кой да си ги купува.... Цитирай
TONY Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 ето ги трите имена на Стив Вай Steven Siro Vai Цитирай
nip Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Изглежда интересно! Остава да направят и тия светещите работи да са някаква гъста течност, която да се мота из тялото... Добре, че поне над грифа са се смилили и не са го наравили по новата светеща технология и него... Цитирай
7thString Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Ами той може и да свети Ама е дървен. Пък идеята за китара-лавалампа с плаващи "неща" вътре може да им я пратиш- накъдето са тръгнали- нищо чудно Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Тая китара определено е достатъчно свинска за да ми хареса, обаче ме е яд на Вай, че заеба 7-струнните модели... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 кич..... грозна работа.... (иконка която повръща) Цитирай
Recommended Posts