X_eNeMy Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Oт както се занимавам по-сериозно със китарата си мечтая за Кели тройка... Но уви 4250лв са доста пари и ще трябва да поизчакам няколко години... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Phreaker Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Jackson RR Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 В някой друг живот - Jimmy Page Reissue 1959 Les Paul Standart Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gibson Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Въпреки че доста се комерсиализира в последно време -един Gibson Les Paul standart ме устройва . Попринцип съм по-голям фен на стратовете затва и Fender American Stratocaster ше ми дойде добре, ама кво да се праи , пуцам на кухарката и тва е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BuGZ Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Стратокастерченце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Въпреки че доста се комерсиализира в последно време -един Gibson Les Paul standart ме устройва това ме разби направо ... Той се е комерсиализирал в последните 50 години. Подходяща аналогия за значението на това е около - "сестра ми свири на пиано, но не говори френски". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gibson Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 това ме разби направо ...Той се е комерсиализирал в последните 50 години. Подходяща аналогия за значението на това е около - "сестра ми свири на пиано, но не говори френски". Пусни си МТВ примерно и виж която и да е от "рок бандите " .Има поне един ЛП ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) И к'ВО от т'ВА?! Аз имам доста китарки в списъка: bc rich - warlock fender - telecaster gibson - LP Esp - Horizon (примерно) Shecter - Baritone (примерно пак ) Редакцийка : китарите не съм ги наредил по-важност, но телекастър-а е по-скоро прищявка и бих си го взел, заради специфичния тон и за удоволствието, което предоставя. Редактирано Януари 5, 2007 от vovcho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Сигничъра ЛесПол на Кърк Хамет черния с белия кант отстрани Ама иначе си мечтая и за класическия вид на ЛП и СГ.(Добре че поне имам СГ на Винтидж ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 ESP DV8 или Jackson King V, както и Jackson RR... абе, някаква идея защо на сайта на ESP от сигничър моделите са махнали Дейв Мъстейн? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rubikon Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) може и да стана банален, но: Gibson LP , ...a също така musicman jp :guitar: Редактирано Януари 5, 2007 от Rubikon Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Child^in^Time Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Aз пък като стана многоо богат изкам да ми направят ей такава китара Сам съм си я драскал..то се вижда де...като няма какво да правя в часовете и си рисувам китари ... Малко е несъразмерна ма те майсторите ще си я доизкусурят ...нали за мечти говорим ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalmorphosis Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 (Редактирано) JD SG Tony Iommi signature "the old boy" - http://www.jaydeeguitars.com/images/iommi-sg/full-sg.jpg Gibson flying v- http://www.americanmusical.com/images/d/p23969d.jpg църното СГ на Tony Iommi- http://www.iommi.com/equipment/images/Gibs...m_Shop_SG_2.JPG И ТОВА- http://www.adirondackguitar.com/lefty/dean/DimeMLFBD-01b.jpg ако беше и без ръчка.... Редактирано Януари 5, 2007 от metalmorphosis Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Firehouse Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Аз скромно ще заявя Ibanez RGT320Q и още по-скромно Jem 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Януари 5, 2007 Share Отговорено Януари 5, 2007 Аз съм подир СГ и ЛП Зася бягат, но ще ги догоня някой ден :twisted: :killyou: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts