niki123bg Публикувано Февруари 25, 2005 Публикувано Февруари 25, 2005 Тая вечер ме бори мързела, апатията и грипа и реших да се представя. Ще се възползвам от стандартната формичка: 1)nickname: niki123bg 2)Възраст: 28 3)Образование: Замразено за неопределен период висше (компютърни системи и технологии) 4)Вашият инструмент/и: Основно подрънквам на китара (електрическа, акустична, съвсем отскоро и на бас), от дъжд на вятър на синтезатор. Няколко години акордеон и съвсем малко барабани. 5)Предпочитан музикален стил: И аз вече не знам. Напоследък май всичко без чалга и некадърен дет метъл. 6)Вашият вдъхновител: Преди години Y.Malmsteen, сега основно J.Satriani 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Няколко авторски парчета с група, която не съществува повече от 10 години. За съжаление, дори нямаме записи на въпросните парчета 8)Странични интереси: фентъзи, електроника, фотография, бойни изкуства, калиграфия, дзен 9)В кратце(или с две думи за вас самите): аз Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Няма смисъл да те посрещаме с добре дошъл,отдавна си тук,а и винаги ще си такъв,братко по китара и немалък брой мнения(и няколко подобни точки от самопредставянето ти)! :blink: пс.Аз ли нещо не следя секцията,или ти не пращаш песнички в Авторска музика?Чакаме песни с ъпгрейдвания бас.. :guitar: Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Няма смисъл да те посрещаме с добре дошъл,отдавна си тук,а и винаги ще си такъв,братко по китара и немалък брой мнения(и няколко подобни точки от самопредставянето ти)! :blink: пс.Аз ли нещо не следя секцията,или ти не пращаш песнички в Авторска музика?Чакаме песни с ъпгрейдвания бас.. :guitar: :guitar: :guitar: И аз с голям интерес чакам да запиша нещо, ама все не остава време или пък съм изморен и не ми се занимава с това. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Пич си, кефиш. Наблягай на музиката! Ей го на - иде 3ти март - 4 почивни дни накуп - и аз това чакам - сядай и записвай. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 (Редактирано) :guitar: :violin: :guitar: Нема да се праиш на изморен .. веднага да сядаш и нещо да постнеш .... така де няма само аз да се излагам тука я :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Февруари 25, 2005 от DeathZone Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 То за приветствия място май няма, щото си тук отдавна се разбира. Затова и аз ще солидаризирам и ще кажа, че ще се радвам да чуя нещо авторско Long live Rock'n'Roll :guitar: Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Определено смятам да запиша нещичко в скоро време Лошото е, че ме гонят моменти на свръхентусиазъм и такива на пълна апатия. Както каза доктора - "добре е момчето, ... но ще се оправи" Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Както каза доктора - "добре е момчето, ... но ще се оправи" Ми така де Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Епа чакаме да чуеме тогаз! Цитирай
Rust Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 (Редактирано) Е като дойде калифорнията па ако не ударим един як запис !!! G3 на ефектите ..... фаталната тръба , кривата станция ииии синия бриз :green: :green: :green: Редактирано Февруари 26, 2005 от Rust Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Ех, престраши се най-накрая да се представиш!!! :inlove: Честито ти и да се 'фащаш да записвуеш парчета!!! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Честито ти и да се 'фащаш да записвуеш парчета!!! Ъхъ ...да се фанеш... Велсоте във представянията, бтв Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 18, 2005 Автор Отговорено Декември 18, 2005 Неусетно измина една година... Искам да изкажа огромни благодарности на всички тук! Научих страшно много неща за тази една година. Чух много и то прекрасни авторски парчета, които ме накараха да повярвам, че е нещо напълно реално да се прави страхотна музика. Запознах се с много готини хора, естествено се сблъсках и с доста хора които поставиха на изпитание нервите ми и доброто ми възпитание На последните бих искал специално да благодаря, тъй като постоянно ми помагат, давайки ми възможност да провервам дали съм си научил добре житейските уроци Най-важното за мен обаче е, че този форум ме мотивира да започна отново да се занимавам с музика и да свиря. Това е една магия, която бях затрупал под тонове стрес и липса на свободно време и сега преоткривайки я се чувствам много щастлив Още веднъж, много благодаря на всички! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Здрасти, Ники. Все още не съм чувал нищо твое, ще ми е любопитно, а и имаш интересни интереси , но то пък същевременно и аз не съм пускал все още нищо поради същата причина, която си посочил, тъй че да не думам много. Пожелавам ти все тъй приятни минути и разговори във форума, който пробуди и мен - не бях пописвал нищичко година и половина сигурно, сега имам няколко идеи, дано имам търпението и желанието в този недостиг на време и спокойствие да ги довърша. Много още приятни за четене и интелигентни твои постове да има! Писал си, че си замразил следването (следвам същата специалност, но и аз вече не знам защо - оказа се, че не ми е сред приоритетите и далеч не е на първо място по интереси). Пожелавам да се дипломираш в даден момент, ако още не си го сторил. Дори да е досадно (по себе си знам, защото нашата образователна система ме демотивира, поизнерви и ми загуби времето с много щуротии ). Преди всичко здраве, празнично настроение и музика! Цитирай
Recommended Posts