bobito98 Отговорено Април 15, 2017 Отговорено Април 15, 2017 здравейте искам да ми дадете съвет как да докарам гласа на тези певци моя е басов.andy biersack,adam gontier,chester bennington,matt tuck.мерси предварително Цитирай
kwotsen Отговорено Юни 22, 2018 Отговорено Юни 22, 2018 Не знам дали някой вече е споменавал Мадона, но тя е една от любимите ми певици и въпреки че гласът ѝ не е с много широк диапазон, тя пее много добре според мен и има (поне на фона на днешните певици) разпознаваем глас, който също така е и мек и чист, и не дразни ушите. Много хора казват, че Мадона не може да пее, но аз не мога да се съглася с това, а и дали щеше да бъде най-продаваната певица на всички времена, ако нямаше вокални заложби? Цитирай
Franky Отговорено Юни 23, 2018 Отговорено Юни 23, 2018 kwotsen, Много си е добра Мадона даже. Само който не разбира от пеене може повърхностно да отсъди, че Мадона не може да пее. Майсторлъкът на поп-пеенето е в това да бъде ненатрапчиво и естествено. В България цари традиция да се възхищават на викачи и ревачи, това може би обяснява неумението на много хора да оценят едно истинско постижение, каквото е пеенето на Мадона. Цитирай
Sandalcheto Отговорено Юни 24, 2018 Отговорено Юни 24, 2018 Аз пък харесвам вокалиста на Scream Inc. Знам, че едва ли сте чували за тази група но простоще се разтопите от гласа му: (1:40 започва да пее, това е на живо без обработки на гласа ) (1:35)Не е нещо много интересно, просто мнооого ми харесва, гласът му е мноого дълбок. Цитирай
Beautiful_World Отговорено Април 26, 2020 Отговорено Април 26, 2020 Любимата ми певица се казва Kerli. Има и други изпълнители, които слушам, но Керли ми е любима ❤️ Цитирай
TONY Отговорено Август 8, 2022 Отговорено Август 8, 2022 На 23.06.2018 г. at 17:34, Franky написа: kwotsen, Много си е добра Мадона даже. Само който не разбира от пеене може повърхностно да отсъди, че Мадона не може да пее. Майсторлъкът на поп-пеенето е в това да бъде ненатрапчиво и естествено. В България цари традиция да се възхищават на викачи и ревачи, това може би обяснява неумението на много хора да оценят едно истинско постижение, каквото е пеенето на Мадона. Това е на 4 години... но да не бъде репликирано в музикантски форум.... Мадона на запис е ок. На живо вие като вук. Верен тон и е доста трудно да уцели. Снощи гледах малко Гънс с Аксел Роуз. Той горкият отдавна е изгубил глас ( 1997-ма) сега само кешира от предишната си слава. Разликата е такава, Аксел е изгубил глас и вече няма как да пее вярно... Мадона просто си не може. Така че, в крайна сметка от Мадона е по -зле само беге Йоана, която имаше някакъв хит, а като и дадоха награда от бегай Рейдио и зала 1 на НДК си умря от смях.... е Мадона не е толкова зле...но към днешна дата мисля да е в пенсия. Кайли Миног и Лейди Гага са друга бира. Доколкото рабрах обаче Лейдито щяла да се отказва от певческа кариера по здравословни причини, но тч е добър композитор/ пианистка гладна няма да остане.... Истината е Ан Уилсън, от Харт. Е ТОВА, ВЕЧЕ Е ПЕВИЦА! Цитирай
Recommended Posts