Jump to content
Българският форум за музиканти

kwotsen

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

kwotsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ето я и финалната версия с инструментала: https://drive.google.com/open?id=14Uk5-wfxnP0IwVKW3vHZEafJAi_vFthv
  2. Здравейте отново след почтии година май стана... През това време се постарах наистина да подобря тоналността, тактуването... И мисля, че се получи един като цяло добър резултат. Ето тук ви пускам акапела на една немска песен на Nena "Irgendwie, irgendwo, irgendwann" (по-късно ще добавя и инструментал и може да ви публикувам и крайния резултат). https://vocaroo.com/i/s1wZPYH8Oap4 Надявам се наистина да се забелязва подобрение :) Ще се радвам да чуя мнението ви.
  3. На мен мниги хора са ми казвали, че съм бас, а аз съм на същото мнение... По-високите тонове ме измъчват та ето още един бас!
  4. Благодаря за съветите. Чак като прочетох вече написаното мнение осъзнах как е прозвучало. Ще се постарая да намеря и педагог и да работя върху грешките ми. Още веднъж благодаря!
  5. "...докато на живо все още не е измислен толкова интелигентен tune-коректор, който да се справи с такава задача..." Не мисля, че Autotune не би се справил с грешките ми, а и аз никъде не съм заявил, че искам да пея на живо, за да ми даваш подобни съвети. Аз не разбрах поста ти за студиото и за пеенето на живо - нито ще издавам песни, нито ще правя концерти, това мнение според мен нямаше смисъл. И не, не търся похвала, но не мисля, че твоя пост беше някаква критика или посочване на грешки. Едва ли ти от самото начало си пял добре (не съм чувал пеенето ти и не знам как е било, само предполагам) и би искал да ти помогнат, нали. Аз помолих за помощ, дадоха ми се съвети, които аз се стараех да изпълня, и попитах има ли подобрение и върху какво още трябва да работя, а не за къде става гласът ми. Толкова, а ако някой реши, че темата вече няма смисъл, може да я заключи по свое усмотрение.
  6. Не мисля, че е нужно толкова да се грубее... А за вокален педагог, ако вляза в хора на гимназията, може и да ходя там, което мисля, че е възможно, ако се постарая доста.
  7. Здравейте отново! Първо, благодаря на всички за вашите съвети. Да не си е помислил някой, че съм се отказал Няма такива неща при мен, аз съм си инат. Следвах вашите съвети и се постарах максимално да оправя и такт, и тоналност, като сега ви пускам два кратки записа, за да си дадете мнението за тях. Е, кратички са, ама колкото толкова. На две мои много любими песни. Това е единият: https://vocaroo.com/i/s1mVPS2RV0LO И това е другият: https://vocaroo.com/i/s1qBJfzV9a4n Да уточня, че не съм ходил на уроци по пеене, нямам пари за това, а и родителите ми не биха ми позволили. Всичко ново, което съм научил, е от прочетени статии, изгледани видеа и подражание. Дано да ви хареса. Аз лично мисля, че е по-добре от преди, но не съм професионалист. Очаквам вашето мнение!
  8. kwotsen

    Любими певци

    Не знам дали някой вече е споменавал Мадона, но тя е една от любимите ми певици и въпреки че гласът ѝ не е с много широк диапазон, тя пее много добре според мен и има (поне на фона на днешните певици) разпознаваем глас, който също така е и мек и чист, и не дразни ушите. Много хора казват, че Мадона не може да пее, но аз не мога да се съглася с това, а и дали щеше да бъде най-продаваната певица на всички времена, ако нямаше вокални заложби?
  9. Ти да не мислиш, че ей така става да се отиде на вокален педагог?...
  10. Добре, това изяснено, но според теб втората песен по-добра ли е от предишната ?
  11. И след 1 месец реших да си направя нов кавър... Поздрав за всички дами във форума https://www.mediafire.com/file/ezh2ugvdk9jdh1f/Nobodys%20Wife%20-%20Anouk.wav Надявам се да е по-добре от предишните два... Ама чувствам, че на запис гласът ми не е същия, звучи по-различно, някак си на живо ми харесва повече Няма ли как да го запиша така, както е на живо?
  12. Здравейте, отново да се разпиша. От няколко дни гласът ми преграква при всеки опит за пеене и имам чувството, че ми се образуват храчки, много е гадно и не мога да пея нормално песните. Преди със сигурност ги пеех по-вярно, а сега всеки втори тон ми е сбъркан зарад това. Опитах и чай да пия, и мед да ям, но не помага. Възможно ли е да имам певчески възли?
  13. Няма вируси, но ако не вярваш, не изтегляй файла, и без това надали ще ти хареса :-D Не се засягам, нали съм тук защото ожичам да пея и за да се уча и подобрявам :-) Гласът ми е много нисък, а и както казах, не вложих особено старание в този кавър, вярвам, че може да се получи по-добре ако се постарая повече :-)
  14. Надявам се да не се сметне за некропостинг, защото не съм влизал отдавна, но покрай изпити и т.н. нямах много време за записи Сега... Реших да запиша един кавър на моя любима песен от 90-те на Corona - The rhytm of the night... Точно този не е много точен, а таймингът е ужасен (рязах в Audacity, за да напасна всичко, а то стана една дандания, но дано в скоро време да мога да запиша песента втори път и да е по-добре ) Та, това е и кавъра, не съм ходил на вокален педагог, защото нямам възможност, гледах да оправя дишането, в момента се боря с кашлицата по време на пеене, от която звуча като магаре Ето я и песента: https://www.mediafire.com/?euifn7q286nrev6 (В началото не я хванах много, но записвах в 21:30, просто исках да го направя някога)
  15. Ами аз мисля, че бях избрал неподходяща песен, затова ще се пробвам да запиша друга, пък дано да се получи по-добре. Обожавам да пея! Ставам и лягам с това. Но напредъкът ми е малък. Аз искам да пропея на някакво средно ниво, колкото да не съм за подигравка, когато ми чуят пеенето, не нещо друго. :-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.