Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
А някой знае ли как се казва вокала на Crash Test Dummies??? Има една песен Mmm Mmm Mmm Mmm която съм я слушал 5-6 пъти един след друг без да удпея да се накефя на началното "Ooonce, there was this kiiiid who..." Хммм, току що открих, че писменната форма не е най-добрия вариант за слушане на музика...

ммдаам, аз също много харесвам този глас.. ;) Иначе човекът се казва Брад Робъртс.

• 2 weeks later...
Отговорено

Ако трябва да ги напиша всичките , ще ми отнеме цяла вечност , но ето няколко:

Wayne Hussey - The Mission UK, Michael Kiske - Helloween, Hansi Kursch - Blind Guardian , Roy Khan Kamelot, Karl McCoy - Fields Of the Nephilim, Rob Halford - Judas Priest, и т.н.

от дамите : Anastacia, Yma Sumac, и певиците на групите Darling Violeta, K's Choice, Epica, Within Temptation ... е им знам имената , съжалявам ;) . И тук мога да продължа до несвяст и още 16 пъти ;)

:P:P

Отговорено

Ха, видният кретен Стенли Айзън що го нема тук?... :nono:

За Пол Стенли ви говорим уе....

Дъ хардест бенд ин дъ уърлд - Кис! :)

Много е култов.

Отговорено

Има само двама певци на върха който ще бъдат помнени вечно и никой няма да може да ги настигне. За съжаление и двмата не пеят в момента.. единят почина - Freddie Mercury. Другия му съсипаха кариерата - Michael Jackson.

Те не са просто певци.. те са истинскии гений. Много съжалявам че не съм живял в тяхното време и не съм имал възможност да ги зърна на живо.

Отговорено
Michael Jackson.

Много съжалявам че не съм живял в тяхното време и не съм имал възможност да ги зърна на живо.

Майкъл е НАЙ-ГОЛЕМИЯ!Дори и в днешната музика присъства.Едно парче като Трилър е брутален хаус примерно.Не знам дали ме разбирате на къде бия,но просто Майкъл е най-брутания извънземен изпълнител на замята!

P.S.него все още имаш възможност да го видиш...

Отговорено

Съгласен съм за Майкъл. Досега няма никой , който даже малко да прилича на него.

Тоз гей Джъстин Тимбърлейк дето копира яко от него на малкия пръст неможе да му стъпи.

Отговорено

Аз също съм абсолютно съгласен с мнението за Майкъл Джексън и Фреди Меркюри. За мен Стиви Уондър е следващия.После Боби МакФерин........

Отговорено
Epica, Within Temptation ... не им знам имената , съжалявам  :D

Epica - Simone Simons, мецосопран. Невероятно дълбок и топъл глас.

939618918_m.jpg

Within Temptation - Sharon den Adel, сопран.

929579088_m.jpg

Дали е въвпадение, че и двете групи са холандски не знам, но много ги обичам и аз:D

Отговорено
P.S.него все още имаш възможност да го видиш...

Реално погледнато е почти не възможно да го видя точно аз или някой българин от тук. Но все пак аз ще си направя труда да му пратя най-накрая снимка на татуса си(от аватара).

Аз го имам от 2 години и полвина вече ама все се отказвам да го пращам. Скоро и това ще стане само не знам как точно. Търсил съм много пъти е-майл.. ама нищо. Не знам може ли да ме посъветвате какво да направя ?

Отговорено

Майкъл е голяма работа. Много важна фигура, без значение обичаш ли го, мразиш ли го.

Абре CorvusCorax, тия мацки много красиви бе...бахти, не съм подозирал ;)

Отговорено

нямах време да проверявам дали са споменати,но все пак искам да сложа и мойте-Steve Lee(GOTTHARD)и един убийствен блусар-Delbert Mc'Clinton

Отговорено
Тоз гей Джъстин Тимбърлейк дето копира яко от него на малкия пръст неможе да му стъпи.

Оп!Не с лошото.Не копира,а просто хората,които са писали за Майкъл в момента пишат за него (предполагам без Фарел :beer: ).Джъстин е много як,музиката която прави си струва.Не можеш да ги сравняваш,глупаво е!Все едно да сравниш Бритни с Мадона :cheers:

Отговорено

Вярно е. не бих си купил албум на Джастин, но от наблюденията ми заключвам, че той е кадърно моче в жанра си и това не е копиране, а напротив, музикална култура, има традиция в тоя пич, а това ме кефи. Аман от пишлемета, дето си мислят, че светът от тях почва.