mravata Отговорено Ноември 13, 2006 Share Отговорено Ноември 13, 2006 А някой знае ли как се казва вокала на Crash Test Dummies??? Има една песен Mmm Mmm Mmm Mmm която съм я слушал 5-6 пъти един след друг без да удпея да се накефя на началното "Ooonce, there was this kiiiid who..." Хммм, току що открих, че писменната форма не е най-добрия вариант за слушане на музика... ммдаам, аз също много харесвам този глас.. Иначе човекът се казва Брад Робъртс. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Ноември 21, 2006 Share Отговорено Ноември 21, 2006 За мен няма по-велик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Outsider Отговорено Ноември 26, 2006 Share Отговорено Ноември 26, 2006 Ако трябва да ги напиша всичките , ще ми отнеме цяла вечност , но ето няколко: Wayne Hussey - The Mission UK, Michael Kiske - Helloween, Hansi Kursch - Blind Guardian , Roy Khan Kamelot, Karl McCoy - Fields Of the Nephilim, Rob Halford - Judas Priest, и т.н. от дамите : Anastacia, Yma Sumac, и певиците на групите Darling Violeta, K's Choice, Epica, Within Temptation ... е им знам имената , съжалявам . И тук мога да продължа до несвяст и още 16 пъти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Ноември 26, 2006 Share Отговорено Ноември 26, 2006 Ха, видният кретен Стенли Айзън що го нема тук?... За Пол Стенли ви говорим уе.... Дъ хардест бенд ин дъ уърлд - Кис! Много е култов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mravata Отговорено Ноември 27, 2006 Share Отговорено Ноември 27, 2006 Helen Vogt - Flowing tears Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Jackson Отговорено Ноември 27, 2006 Share Отговорено Ноември 27, 2006 Има само двама певци на върха който ще бъдат помнени вечно и никой няма да може да ги настигне. За съжаление и двмата не пеят в момента.. единят почина - Freddie Mercury. Другия му съсипаха кариерата - Michael Jackson. Те не са просто певци.. те са истинскии гений. Много съжалявам че не съм живял в тяхното време и не съм имал възможност да ги зърна на живо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Ноември 27, 2006 Share Отговорено Ноември 27, 2006 Michael Jackson. Много съжалявам че не съм живял в тяхното време и не съм имал възможност да ги зърна на живо. Майкъл е НАЙ-ГОЛЕМИЯ!Дори и в днешната музика присъства.Едно парче като Трилър е брутален хаус примерно.Не знам дали ме разбирате на къде бия,но просто Майкъл е най-брутания извънземен изпълнител на замята! P.S.него все още имаш възможност да го видиш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brysnaria Отговорено Ноември 27, 2006 Share Отговорено Ноември 27, 2006 Съгласен съм за Майкъл. Досега няма никой , който даже малко да прилича на него. Тоз гей Джъстин Тимбърлейк дето копира яко от него на малкия пръст неможе да му стъпи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Ноември 27, 2006 Share Отговорено Ноември 27, 2006 Аз също съм абсолютно съгласен с мнението за Майкъл Джексън и Фреди Меркюри. За мен Стиви Уондър е следващия.После Боби МакФерин........ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Ноември 27, 2006 Share Отговорено Ноември 27, 2006 Epica, Within Temptation ... не им знам имената , съжалявам Epica - Simone Simons, мецосопран. Невероятно дълбок и топъл глас. Within Temptation - Sharon den Adel, сопран. Дали е въвпадение, че и двете групи са холандски не знам, но много ги обичам и аз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Jackson Отговорено Ноември 28, 2006 Share Отговорено Ноември 28, 2006 P.S.него все още имаш възможност да го видиш... Реално погледнато е почти не възможно да го видя точно аз или някой българин от тук. Но все пак аз ще си направя труда да му пратя най-накрая снимка на татуса си(от аватара). Аз го имам от 2 години и полвина вече ама все се отказвам да го пращам. Скоро и това ще стане само не знам как точно. Търсил съм много пъти е-майл.. ама нищо. Не знам може ли да ме посъветвате какво да направя ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Ноември 28, 2006 Share Отговорено Ноември 28, 2006 Майкъл е голяма работа. Много важна фигура, без значение обичаш ли го, мразиш ли го. Абре CorvusCorax, тия мацки много красиви бе...бахти, не съм подозирал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
de4o Отговорено Ноември 29, 2006 Share Отговорено Ноември 29, 2006 нямах време да проверявам дали са споменати,но все пак искам да сложа и мойте-Steve Lee(GOTTHARD)и един убийствен блусар-Delbert Mc'Clinton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Декември 5, 2006 Share Отговорено Декември 5, 2006 Тоз гей Джъстин Тимбърлейк дето копира яко от него на малкия пръст неможе да му стъпи. Оп!Не с лошото.Не копира,а просто хората,които са писали за Майкъл в момента пишат за него (предполагам без Фарел ).Джъстин е много як,музиката която прави си струва.Не можеш да ги сравняваш,глупаво е!Все едно да сравниш Бритни с Мадона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Egon Отговорено Декември 5, 2006 Share Отговорено Декември 5, 2006 Вярно е. не бих си купил албум на Джастин, но от наблюденията ми заключвам, че той е кадърно моче в жанра си и това не е копиране, а напротив, музикална култура, има традиция в тоя пич, а това ме кефи. Аман от пишлемета, дето си мислят, че светът от тях почва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts