goqe Публикувано Юли 11, 2016 Share Публикувано Юли 11, 2016 (Редактирано) Здравейте! Наистина не знам кой раздел е най-подходящ за запитването ми, но имам нужда от мнения. Харесах си един сет ел. барабани Yamaha DTX450K в Музикер БГ. Цял комплект с столче, палки, слушалки и самия сет. Въпроса ми е - някой пазарувал ли е от там и знае ли дали са надеждни, тъй като банковия превод е единствения начин за разплащане? Моля без изказвания относно избора ми на електронни, а не акустични. Благодаря предварително! Редактирано Юли 11, 2016 от goqe Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Юли 11, 2016 Share Отговорено Юли 11, 2016 Това е словашки магазин с българска версия. Не е вярно, че имаш само банков превод като опция. Имаш и вариант за плащане с PayPal, който е много по-лесен, евтин и сигурен от банковия превод. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
strais Отговорено Юли 24, 2017 Share Отговорено Юли 24, 2017 Здравейте! Някой скоро поръчвал ли е нещо от този сайт..? Гледам ако не надвишиш 199лв, плащаш 36лв доставка, та се чудя ако е сигурен да знам дали да пускам една направо за 200лв и да питам също колко ще се чака ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юли 24, 2017 Share Отговорено Юли 24, 2017 Аз току-що поръчах от там няколко неща с наложен платеж и чакам да видя резултата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kassad Отговорено Август 1, 2017 Share Отговорено Август 1, 2017 Дойде ли поръчката-гледам,че го дават срок една седмица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Август 2, 2017 Share Отговорено Август 2, 2017 Да,за пет дена наистина! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
strais Отговорено Август 26, 2017 Share Отговорено Август 26, 2017 Днес и аз си поръчах едни неща, да видим кога ще пристигнат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Beatfan Отговорено Август 29, 2017 Share Отговорено Август 29, 2017 Имам поръчан синтезатор Yamaha от там, за детето . Изключително любезни са в контактите си по телефона. Пристигна опакован добре, гаранцията е електронна и ако случайно стане нещо, вземат стоката от адрес и имат грижата нататък, специално разпитах за това. Иначе всичко пристига от склад в Словакия, но е доста по-евтино от българските магазини. И при мен за 5 дни дойде. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts