synchu Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 (Редактирано) си зем иедна карта за 40 лева нова лайфи нови кабели и спри с мъките! Стратокастър - слушай, плс, Nalbantov <_> Най-добре се маха шум, като не записваш шум, колкото и тъпо да звучи Всичко останало се бъзика с тона най-малко ... Редактирано Февруари 25, 2005 от synchu Цитирай
patzo Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 абе тва със шума си е гадна работа , пък и хич не е малък Няма смисъл спорез мен да се опитваш да го махаш със гейтове и т.н не вкараш ли добър сигнал , после колкото и да го обработваш само прикриваш грешките проблема най вероятно е картата, провери масата може да се е откъртила тези малките жакчета на картите са пълна чикия, аз лично съм си ги искарал на големи отпред на кутията , а пък и компютърните преампове за микрофон на евтините карти си шумат доста по принцип и нестават. Аз си взех една малко пултче берингер и е сравнително по - добре Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 край на проблема - creative sound blaster live - http://4040.hit.bg/sb.mp3 без никаква обработка. не ми слушайте свиренето - с треперещи ръце 5 минути след като ръгнах картата е праено тва. кофти честотите са от гадния микрофон. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Бребрейййй, то се чува като истинско направо! Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 28, 2005 Автор Отговорено Февруари 28, 2005 Бребрейййй, то се чува като истинско направо! а по принцип не трябва ли да се чува така? Цитирай
Joys Отговорено Март 1, 2005 Отговорено Март 1, 2005 край на проблема - creative sound blaster live - http://4040.hit.bg/sb.mp3 без никаква обработка. не ми слушайте свиренето - с треперещи ръце 5 минути след като ръгнах картата е праено тва. кофти честотите са от гадния микрофон. А честито. И Баба Марта също. По-късно ще го чуя. :guitar: Цитирай
Recommended Posts