ecmjazz Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 (Редактирано) На три диска е, при мен върви и на 512 МБ и то даже не я ползва цялата - мога и други инструменти да сложа - цяла оркестрация на Суиитест Табу на Шаде си направих от едно миди и там Електрик Пианото ми свири на 512 МБ рам без проблем.. Ако имате пуканки, по-добре си вижте настройките на буфера на АСИО-драйвера Редактирано Март 31, 2005 от ecmjazz Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 лошото е,че и да го е качил някъде,вече май го няма Цитирай
miro Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Аз започнах яко да се зареждам с подобни софтуерни продукти и имам вече доста от тях.Сега свалям въпросното VST и се надявам скоро да е готово,но надали ще мога да го кача някъде... та ако имаш път към София-ще го получиш :green: Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 танто за кукуриго :green: имаш квото пожелаеш от мен Цитирай
miro Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Хе,аз не съм на този принцип,но благодаря все пак.Ще го измислим.Само да го сваля... Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 танто за кукуриго :green: имаш квото пожелаеш от мен Цитирай
miro Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Като го кача ще изготвя един списък на всичко,което имам.Мисля,че ще ти е от полза.Аиде 4ао Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 o.k;)както си казал:"йониката му е майката" Цитирай
Topsun Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 и аз имам много работи,но наистина някои работи не ми се дават,щото са доста ценни,но нали идеята във форума е да си помагамеще го измислим!ае със здраве! Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 По принцип електрик пианото го има в twins-torrents. Това е наистина великолепен инструмент - просто да са живи Нейтив Инструментс и не само за него а и за всички останали софтове. Вчера цял ден седях пред компютъра именно с електрик пианото.. Колкото до това да не искаш да даваш някакви неща щото били ценни и сакън ти да си най-добрия като само ти ги имаш - и аз се изкушавам да го правя ама знам че по принцип това не може да спре никого, защото има много начини човек да си намери нещо, което иска, второ - това няма да ме направи мене по-велик и трето - си е чист егоизъм.. А за проблемите с кликането - пробвайте по настройките на direct-from-disk в options на електрик пианото - там има доста неща с които може да се заиграеш - също помага и да го пуснеш на по-малко рам. аз вчера специално експериментирах - ако го пусна без dfd наистина общата рам ми скача някъде на 700 МБ, от друга страна при default-ните настройки на пианото при мен рам-та си беше някъде на 250 МБ, само 1е пък ако диска не ти е бърз, ще има пуканици.. Трябва да намериш при тебе къде е компромиса между памет/диск Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 И аз го свалих, довечера ще го тествам непременно. Сега си дрънкам с едно 20МВ Steinway .SF2... Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Ти да не бъркаш електрическото пиано с акустичното? Иначе за хората, които не могат да подкарат електрик пианото на нейтив инструментс поради тежестта му, може да опитат едно друго - на Applied Acoustic Systems (AAS) - казва се Lounge Lizard - то за разлика от това на нейтив инструментс не е семпъл-базирано и е много малко като инсталация и после заема малко рам, но пък е на базата на синтез, което ще рече, че изисква повече процесорна мощ. Звука му не може да се срявнява с това на НИ щото при тях са семплирали истинските пиана и са хванали всяка промяна на тембъра от динамиката и от височината на тона, но все пак е доста добра симулация. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 (Редактирано) Фак, не мога да го подкарам Електрик пианото. Някой мераклия да помогне??? ХЕЛП! Тръгва, ама нищо не се чува. Не е проблем с машината или липса на памет/цпу. Само клавиатурката се появява и това е то. Не знам откъде се избират пресетите, нещо не е ОК. Като тръгва пише, че е 30 дневен трайъл (а не би трябвало да е пробна версия...) Не бъркам акустик с електрик. Да има от всичко обаче Редактирано Април 4, 2005 от Baby Thomas Цитирай
Recommended Posts