Xoce Публикувано Април 24, 2016 Публикувано Април 24, 2016 Как мога да накарам продавач/купувач да ми остави рейтинг след приключване на сделка? Липсата на подобно задължение, към която и да е страна, обезмисля до известна степен рейтинг системата. Цитирай
musicman Отговорено Април 24, 2016 Отговорено Април 24, 2016 Не ми се струва добра идея да задължаваме хората да оставят рейтинг. Това, което можем да направим е да подсещаме хората да оставят отзив. но това ще е в новата версия. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 25, 2016 Отговорено Април 25, 2016 Еми аз си им пиша след това на РМ - ако са доволни да метнат един отзив. И в половината случаи им подсказвам точно откъде се оставя рейтинга, че нали е малко... с лупа да го търсиш... Цитирай
Xoce Отговорено Април 27, 2016 Автор Отговорено Април 27, 2016 Да, и аз си пиша с тях, някои дори не знаят, че има рейтинг система. Ако продаващият е оставил телефон за връзка в обявата дори не се стига до натискане на бутона 'купи', което обезмисля идеята за отделната платформа. Едно време беше лесно с базара във форума... Подсещането е ок като идея, в стил ибей. Цитирай
musicman Отговорено Април 27, 2016 Отговорено Април 27, 2016 И как точно беше лесно? Например как се правеше това, което ти искаш да направиш? Относно това, че не знаят хората за рейтинг системата - трябва може би да направя няколко видеа за да покажа какво къде е, ама тогава пак ще има такива дето няма да ги гледат Оставянето на коментар по сделки сключени извън базара не е възможно. Демек ако не се натисне бутон купи. Това сме го дискутирали вече защо е така. Но с две думи фактът, че това не е възможно в нито една читава система за продажби е красноречив. Цитирай
Heartman Отговорено Април 27, 2016 Отговорено Април 27, 2016 Повечето неща които аз съм купил и са купили от мен са станали чрез комуникация и без натискане на бутона купи.Аз съм го натискал няколко пъти,но се оказва че стоката вече е продадена или продавачът се е отказал.Да накараш някой да ти остави рейтинг насила няма как да стане.Затова и системата не е много работеща. Цитирай
musicman Отговорено Април 28, 2016 Отговорено Април 28, 2016 С други думи, не ползваш системата, както е предвидена да работи и после се оплакваш, че не получаваш желаните резултати? Ако натиснеш бутон купи и продавачът не ти продаде стоката, следва да му оставиш някакъв отзив за да знаят другите. Цитирай
soundcraft Отговорено Април 29, 2016 Отговорено Април 29, 2016 (Редактирано) Писал съм и преди - оставям мнение, продавача си трие обявата и до там...Ни чул, ни видял...Следващата седмица да заповяда поредния будала... Редактирано Април 29, 2016 от soundcraft Цитирай
musicman Отговорено Април 29, 2016 Отговорено Април 29, 2016 Рейтингът си остава, дори да е изтрил обявата. Цитирай
Recommended Posts