Slide Публикувано Март 30, 2016 Публикувано Март 30, 2016 Здрасти! От известно време се оглеждам за подобен тип педал. Повечето са разни комбинации от Vibe, vibrato или chorus, а други ми звучат само като chorus, дори Lester G/K на Electro Harmonix. Най-много ми допаднаха Strymon Lex и Rototron на Pigtronix. Като втория повече ми допада. Лошото е, че цените им са по 300 и малко долара, а в Европа се намират за около 250 паунда... Имате ли някакви предложения, които евентуално да съм пропуснал? DLS Effects RotoSPIN Rotary Speaker също ми хареса как звучи, неговата цена е 260 долара. По-евтините вариатни са около 200 долара и повече наистина си звучат като хорус, с повече врътки и възможности, което не е баш търсения ефект. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 30, 2016 Отговорено Март 30, 2016 Вземи си един по-сериозен проц. На цената на 2-3 педал-ефектчета получаваш много по-компактна, безпроблемна, безкабелна и качествено звучаща система с много повече повече възможности. За мен купуването на ефекти, ако ще използваш повече от един-два, е супер нерентабилно и безсмислено. Цитирай
Slide Отговорено Март 30, 2016 Автор Отговорено Март 30, 2016 BOSS специално имат rotary speaker процесор (около 180 долара), но не съм сигурен дали е точно това, което търся, на база на ревюта в тубата. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 31, 2016 Отговорено Март 31, 2016 Проц с всякакви ефекти имам предвид. TC Electronic някой... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 1, 2016 Отговорено Април 1, 2016 (Редактирано) Понеже подобен род ефекти са и моя слабост и търсени през годините,Дейвид Гилмор сещаш се. Ще ти предложа да погледнеш ревютата на Revolver, сътворен от J. Rocket Audio Designs и Mark Sampson. Може би не е точно което търсиш, но си заслужава вниманието. За търсеният от теб звук, трудно ще намериш евтин вариант.Не че няма, ама... Редактирано Април 1, 2016 от ciriljhonson Цитирай
Recommended Posts