chobbi Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 ^ Според мен копие на Alembic Epiс Оп, отговора на собственика ме изпревари Аз бих попитал chobbi какъв е вторият бас от дясно наляво. Това също е къстъм инструмент правен от бразилски лютиер.Някои модели Фодера имат подобна форма.В България ми пристигна само заготовката,и тук съм слагал механика и електроника.Дърветата не ги помня,защото бяха с някакви екзотични имена,има махагон по тялото,фингърборда е от някакво червено ,много твърдо дърво,грифът е тип санвич,май от седем пласта и т.н.Електроника-Aguilar OBP-3,адаптери -EMG 40 HZ,бридж-Hipshot . Цитирай
vhcs Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 ... аз отдавна си знам че нашата държава е пълна с маняци ама че и сред басистите се сещат такива не знаех. Баси яките даски сте насъбрали. Аз с моите скромни 2 бледнея направо :-) Цитирай
разбойник Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Мерси за отговора. И аз реших че е правен, но не бях сигурен. Тази форма на тялото наистина бе наложена първо от Fodera, но след това с известни вариации е използвана от много марки. Главата на грифа ми напомни малко за Elrick и се почувствах задължен да попитам. Цитирай
tsetso Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Точно на Алембик Епик ми заприлича ама беше ясно че не е.Иначе браво на Адаша Цецо.Хубави му са китарите определено. Цитирай
TVU Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Аз свиря на 4-ри струнна Кремона мисля че добре като за първа китара Цитирай
astagator Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 А пък моя милост си бичи на Yamaha RBX 250 и Yamaha RBX 374... Положението е Ямаха отвсякъде Цитирай
Joao Отговорено Ноември 17, 2008 Отговорено Ноември 17, 2008 Хайде и аз да се включа в мелето)))) Аз съм с два баса Единия е пет струнен японски SR Ibanez купен от Ники - съфорумник от сайта (Господ здрави да му дава) А наскоро се сдобих и с шеструнен SR Ibanez пак от един съфорумник ( И на него господ здраве да му дава) Та това са мойте две уружия за тресня Сега остава да си взема само един фретлес и ще мирясам най-накрая PEACE AND RESPECT!!!!!!!!!!! Цитирай
ThunderBass Отговорено Ноември 21, 2008 Отговорено Ноември 21, 2008 (Редактирано) Ам, аз джъгам с една Yamaha RBX 270 J , не е активен ама бузи яко, има малко бруум като включа задния адаптер, percision е, и съм доволен шото има доста ясен и чист тон , се пак първи бас мн ми харесва само дето трябваше да я вода на лютиер че позицийте не бяха подравнени както трябва, но все пак...тъпи корейци , а да и е 4- струнен P.S.:някой случайно да има регистрация във demonoid.com че да ми прати покана защото ми трябва софтуер за бас че да си връзвам Ямахата към компа. e-mail: demonhead@mail.bg или martin_rolex@abv.bg Редактирано Ноември 21, 2008 от ThunderBass Цитирай
bassa Отговорено Ноември 21, 2008 Отговорено Ноември 21, 2008 Първо здравейте на сите музиканти и най-вече басисти аз свиря вече от година на един малко старичък Фрамус но иначе съм доволен Цитирай
Bascoyotche Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 Здравейте,относно инструмента,от скоро дърпам кабелите на един Washburn Taurus (T 12),намерих го в този форум заедно с кубе,не е кои знае кво ма за начало става!Междо другото,хубав форум Цитирай
sardaesox Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Здрасти!Я кажи за баса/Т12/,скоро купихме на нашия басист такъв,звука ми се струва не много ясен/липсват му високите и се налага софтуерно да го "метализираме"/китайски е- от фактора/.Намалихме акцията от тръс рода и стана доста удобен.Успях да го сравня в магазина с един 5 -струнен уош,/доста по -добре беше като звук,обаче финансите не позволиха за него.За жалост не му запомних модела./около 600 кинта беше/ Цитирай
stefan_83 Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 аз свиря сас warwick streamer stage1.и сам много доволен Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 26, 2009 Отговорено Ноември 26, 2009 Като се замисля имам ъпдейт на инструмента - Ibanez BTB676. Виновни за този инструмент, много, най-вече един барабанист Цитирай
Recommended Posts