ven555 Публикувано Ноември 23, 2015 Публикувано Ноември 23, 2015 (Редактирано) Здравейте,искам да сложа на мексикански фендер страт с три сингъл-койл адаптера, пуш-пул потенциометър за комбиниране на нек и бридж адаптерите по тази схема: Гледам в Динакорд има DIMARZIO EP1201PP PUSH/PULL 500 Kohm,та въпроса ми е става ли за тази схема,благодаря предварително. Редактирано Ноември 23, 2015 от ven555 Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 23, 2015 Отговорено Ноември 23, 2015 Хм, има ли такива прецеденти?... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 24, 2015 Отговорено Ноември 24, 2015 За страт със сингли принципно се използва 250кОма. Не знам с 500 какво ще стане. Тази схема ги закача паралелно, не е ли по-добре да я модифицираш и да ти ги закача последователно като истински хъмбъкер? То зависи какво искаш и ти харесва, де. Да отбележа само варианта. Цитирай
ven555 Отговорено Ноември 24, 2015 Автор Отговорено Ноември 24, 2015 Целта ми е доколкото ми казаха колеги китаристи да се получи горе -долу и телекастерски звук,само че не знам дали това е достатъчно или трябва и да се обръщат фази ,за съжаление съм малко бос по електроника. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 24, 2015 Отговорено Ноември 24, 2015 Не се получава. Звукът е интересен, но телекастъра си е телекастър. Имам и телекастър и страт с такава комбинация, която е реализирана през ключа за позициите, който е на Шалер и е така направен, че средната позиция включва бридж + нек. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 24, 2015 Отговорено Ноември 24, 2015 Така е, нищо телекастърско няма. Аз имам на едната китара подобен режим и не е нищо кой знае какво. Просто се чува малко по-хахаво и смотано. Цитирай
ven555 Отговорено Ноември 24, 2015 Автор Отговорено Ноември 24, 2015 Благодаря за отговорите,май ще трябва да взимам четвърта китара-телекастер... Цитирай
Recommended Posts