devil4e7y19 Публикувано Ноември 22, 2015 Публикувано Ноември 22, 2015 Ръка за ръка случка, която ме зарежда.. Моята съдба пак при тебе ме отвежда..И не искам и да чувам, че всичко ще се провали,все пак един живот живеем с теб, нали..Не искам и да знам, ако утре другаде ще съми прегръдките ще бъда превърнала във сън..Сега съм тук, при теб, щастлива,не ме интересува ако съдбата ни пак ще е лъжлива..Ръка за ръка, случка която ме зарежда..Не искам да бъдеш този, който ме подвежда..Не знам дали това е блян,в мен има още страх непреодолян..Ръка за ръка.. в плен ли са нашите сърца..Плен ли е любов да има,раздялата не е ли преодолима?Винаги ли завършва със сълзи?Не може ли поне веднъж да не боли..?Ръка за ръка.. това сме с теб сега..Щастието истина ли е или измама..?Този свят за един ли е или за двама?Ръка за ръка.. харесва ми така..Направих равносметка..и ако да обичаш е като да бъдеш в клетка..,ще си жертвам свободата.. за един миг щастлива да е душата.. 2 Цитирай
positive Отговорено Ноември 26, 2015 Отговорено Ноември 26, 2015 Като за лексикон става. Иначе е безумен този текст. 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 27, 2016 Отговорено Юни 27, 2016 (Редактирано) Мм, на мен ми се струва доста сполучлив. Може би наистина в някои редове може да се пипне някоя дума, за да няма елементи на клише, но като цяло ми се струва добре, а и има смисъл - доста често точно така изглежда любовта през погледа на младата неуверена жена. Редактирано Юни 27, 2016 от Evtim Djerekarov Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 27, 2016 Отговорено Юни 27, 2016 абе ,това е от 2015г ,колко и да съм пиян го виждам.... Цитирай
iliev.p Отговорено Юни 28, 2016 Отговорено Юни 28, 2016 Мдаа хубаво ама иди го изпей. ... за стихосбирка е чудесно. 2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 28, 2016 Отговорено Юни 28, 2016 ^ И аз видях, че е от преди половин година. Просто сега го прочетох. Рядко преглеждам раздела, защото няма чести публикации. Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 28, 2016 Отговорено Юни 28, 2016 Мдаа хубаво ама иди го изпей. ... за стихосбирка е чудесно. Я па ти- дай го на рапър и е готово Цитирай
tekst_po_poruchka Отговорено Юни 30, 2016 Отговорено Юни 30, 2016 Лека импровизация по темата, с ритъм и рима, разбира се: Вървим със теб, ръка в ръка, сред времето красиво. Зареждащо е чувството, което ни обвива. То води ни по пътя общ, където се събираме, и всеки ден, и всяка нощ телата си откриваме... А музиката - от музикантите. Цитирай
Dirk Отговорено Юли 1, 2016 Отговорено Юли 1, 2016 В музиката най-важното е музиката...т.е. текстът трябва да звучи,а не само да е ритмичен.Поздравления за опитите да се борави с този не-музикален език! 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 27, 2016 Отговорено Август 27, 2016 ^ A бе това за откриването на телата, малко анатомично иде. И въображението развихря. Не, че е лошо казано, ама е с лек смислов контраст с първите стихове . Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 28, 2016 Отговорено Август 28, 2016 Те ти тука 2 в 1..за телцата.. https://www.youtube.com/watch?v=G28S6kyB7mQ Цитирай
Recommended Posts