Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• 2 months later...
Отговорено

https://www.youtube.com/user/Y1o2o3Y/videos Това съм аз :) Свиря на китара от почти 7 години,започнах с електрическа Кремона на баща ми,който преди се е занимавал с музика :) Сега уча в АМТИИ ( Академия за музикално танцово и изобразително изкуство) поп и джаз изпълнителско изкуство .. Свирил съм в 2 групи като първата беше не особенно сериозна тъй като все още бях прохождащ,а 2рата (Алтеа) свирих около 2 години главно рок и метъл и беше забавно понеже обикаляхме в най-различни клубове из България :) Сега свиря в формацията в която сме в академията,но иначе не може да се каже,че имам сериозна група,свиря от време на време с хора от академията или приятели из Стара Загора и Пловдив :) https://www.facebook.com/borislav.monov.7/videos/138144753060819/  това е клип с Алтеа,първоначално започнах с ясната идея да свиря рок,метъл и блус,който винаги ме е влечал още от първият път,когато хванах китара,последните 2-3 години започнах да се интересувам и от джаз и да вкарвам елементи от него в рок/блус свиренето,тоест Fusion ,а се старая да свиря и "чист" джаз,стандарти като се старая за джаз фразиране,техники и прочие :) Ии спра дотук за да не си разкзвам целия музикален живот :Д 

Отговорено

Благодаря ! Не съм много активен,но съм научавал доста неща от форума,рядко поствам като изключим последния месец може би :Д 

• 2 weeks later...
Отговорено

Здрасти и от един старозагорец :) Гледам, че свириш в Алтеа, освен Роската има ли някой друг останал от старата Алтеа (от 90-те)? Ако се не лъжа Цецо държи другата китара, но не мога да разпозная кой е на баса и на барабаните. И добре дошъл на форума :)

• 2 weeks later...
Отговорено

Благодаря! :) Разказвали са ми за старата Алтеа,но съм забравил кои са били предишните членове .. на баса е Димо - Бунгата,а на барабаните Иван Колев,иначе Цецо е другия китарист да :) Вече от година не сме свирили заедно,но така бяхме :))  

• 6 years later...
Отговорено
На 18.01.2016 г. at 23:55, Cliff_Burton написа:

Здрасти и от един старозагорец :) Гледам, че свириш в Алтеа, освен Роската има ли някой друг останал от старата Алтеа (от 90-те)? Ако се не лъжа Цецо държи другата китара, но не мога да разпозная кой е на баса и на барабаните. И добре дошъл на форума :)

Здравей!Аз съм Асъма от "старата" Алтеа,държах баса.След толкова години на покой отново сме активни,двамата с Росен.Ако искаш свържи се с мен във фейса Georgi Asamov.Незнам дали ме помниш,аз да.Поздрави!