emilcvetkov_ Публикувано Декември 6, 2006 Публикувано Декември 6, 2006 каква е разликата м/у мексиканския и американския фендер. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 качество на материали, изработка, цена.... Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Абе, разликата е голяма. Ако имаш възможност си вземи USA или JAPAN. Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Декември 6, 2006 Автор Отговорено Декември 6, 2006 каква е разликата в цената Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 погледни тук : musiciansfriend.com успех Цитирай
SHARO Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 а има ли разлика за скуаярите дали са китайски или таивански? Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 каква е разликата в цената Доста голяма, която едва ли отговаря на разликата в качеството... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 аз пък си мисля, че отговаря.... когато си изкарваш прехраната с нещо трябва да си безкомпромисен... пък и шефовете са безкомпромисни с хората свирещи със Скуаер... по света де, за тука няма проблеми и с Кремоната поздрави Петър Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Декември 7, 2006 Автор Отговорено Декември 7, 2006 Колко струват в xxxx -USA,Japan,Mexico--Благодаря предварително! Цитирай
Lighthammer Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 пък и шефовете са безкомпромисни с хората свирещи със Скуаер... по света де, за тука няма проблеми и с Кремоната В смисъл? Уволняват те щот си със Скуайър? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 (Редактирано) не те уволняват, просто не те взимат ти как мислиш изглежда да отидеш да свириш за 300$ с китара за 40$ ? не е ли малко непрофесионално? плюс тва простия шеф, който не разбира от музика много само ти казва "е да ама предишната банда звучеше по-добре, сори" Редактирано Декември 7, 2006 от kitaratapesho Цитирай
Lighthammer Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 А ако си беден студент и си нямал възможност за по-скъпа китара? Значи почвам да работя върху психология на работодателя, методи за убеждаване, с мотиви от латиноамериканска сапунка със стремеж към разбиране, в краен случай - разплакване на бъдещия шеф и съответно получаване на работата. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 (Редактирано) какво значи беден студент - една хубава китара струва 2-3000$, което хич не е толкова много за американците, колкото за нас. дето се вика с 2-3 месеца яко бачкане ще си я вземеш. и точно заради това държат на тези неща доста. да не говорим, че понятието беден студент там е съвсем друго - най-малкото таксата за семестър в университета е поне 5000$ Редактирано Декември 7, 2006 от kitaratapesho Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 (Редактирано) Аз си мисля, че говорим за нещата в България, а не за тези в Америка... Прав ли съм? Едва ли са много хората в нашата мила родина, които си изкарват прехраната с китарата... Редактирано Декември 7, 2006 от kazimbutt Цитирай
de4o Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 с риск да се повторя,но и златна китара да си купиш-пръсти не продават...а и с тези нови технологии звукът вече е въпрос на техни4ески умения,не на койзнае колко качествен инструмент... Цитирай
Recommended Posts