metalrazor Публикувано Октомври 1, 2015 Публикувано Октомври 1, 2015 Здравейте!Искам да попитам някой знае ли дали има музикален магазин във Велико Търново.Преди две седмици се нанесох да живея в Търново и след три дена обикаляне на града реших да попитам вас. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 2, 2015 Отговорено Октомври 2, 2015 За съжаление не. Имаше някакъв около стадиона, но той няма почти нищо налично. Всички български музикални магазини в София си имат и онлайн магазини. Пратките се изпращат с куриер до Търново. Получавал съм от всички магазини с Еконт и Спиди в Търново, поръчвай смело. Цитирай
Akerfeldt Отговорено Октомври 2, 2015 Отговорено Октомври 2, 2015 Всъщност има 2. Друг е въпросът какво има вътре им. Предимно дреболии -> 3-4 евтини китари, малко стойки, струни, перца, каподастерчета, 1-2 микрофона и ефекта. Все нещо има, но ако търсиш яката китара или усилвател, може да се каже, че няма да намериш. Цитирай
savov Отговорено Октомври 2, 2015 Отговорено Октомври 2, 2015 Да, два са в момента. Единият е точно над т.н. Спортна Зала (ДКС "Васил Левски")... улицата отгоре... на ъгъла. Вторият е на Халите. В единият край на пл. "Слвейков". Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 2, 2015 Отговорено Октомври 2, 2015 (Редактирано) В тоя на халите не продават ли по-скоро Аудио техника? Аз за това не го броя него. Редактирано Октомври 2, 2015 от G.Varbanov Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 2, 2015 Отговорено Октомври 2, 2015 На халите е първия муз.магазин в Търново,но той толкова намали дейността си че там се помещава и един друг магазин за ел.материали.Обединили са се за да плащат по-малък наем вероятно.Когато откриха другия магазин(който беше на ул.Зеленка,а сега е над спортната зала) първият западна доста. Като цяло обаче аз поръчвам от онлайн магазини, защото няма надценка, а дори има и отстъпки. 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Жалко, че в град като Търново няма един свестен магазин. То не, че тук във Варна магазините за цъфнали и вързали, но поне има някакъв избор / поне за аксесоари, струни и чат пат някое комбо и ефекти /. А в София дори намерих магазин където имаше цял щанд с ефекти и китари втора ръка. Бях искрено впечатлен . Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 щанда е с ефектите,иначе - у мазето усилватели и барабани,срещу входа основно ел. китари и пак усилватели,аксесоари,на горния етаж- акустични и т.н. Цитирай
sbondokov Отговорено Октомври 7, 2015 Отговорено Октомври 7, 2015 ^ Хмм, да не би да е в Люлин? Щото там видях подобен, на това отгоре навсякъде столчета, ако искаш да пробваш. Реших да не влизам повече там без приготвена сума Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 7, 2015 Отговорено Октомври 7, 2015 Тоя в Люлин не го знам ,говоря за един,дето е на няма и 3 км от центъра,на бул. Стамболийски в общи линии и,да в посока Люлин. Цитирай
sbondokov Отговорено Октомври 7, 2015 Отговорено Октомври 7, 2015 Същият е,да, просто си бях наумил, че е в Люлин. Големият Град все още ме обърква Цитирай
dickens Отговорено Октомври 7, 2015 Отговорено Октомври 7, 2015 Дифинирай "голям" Темата не беше ли за магазин в Търново... после гледам за Люлин се разправяте. 2 Цитирай
lyu_records Отговорено Октомври 8, 2015 Отговорено Октомври 8, 2015 Люлин е града а от град Люлин има много хора, които никога не са излизали. Цитирай
Recommended Posts