ive0808 Публикувано Юли 6, 2015 Публикувано Юли 6, 2015 Дайте си мнението и критиката http://dox.bg/files/dw?a=9f0131c02f Линка е достъпен до : Понеделник 20.07.15. Бележка: ходила съм на уроци по народно пеене само около 10дни и искам да чуя вашето мнение и критиката ви Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2015 Отговорено Юли 7, 2015 Ами, какво да ти кажа.. хващаш тоновече почти вярно, но понякога не ги улучваш. За добра техника на пеене, още не може да става дума. Ако искаш, да се занимаваш с това, трябва доста да поработиш. Действай, пък ще си проличи, дали става добре, или не се получава. Във всеки случай, има множество хора, които пеят значително по-добре, дори без никога да са стъпвали на уроци. Уроците, според мен, са много полезни и важни, също както и самостоятелната работа. Като за начало, работи върху вярното интониране(изпяване на правилните тонове). Предполагам, на уроците, пеете разни гами. Цитирай
ive0808 Отговорено Юли 7, 2015 Автор Отговорено Юли 7, 2015 Знам, че не улучвам тоновете честно казано няма кой да ме научи правилно да го пея иначе това дето ходих на уроци беше загуба на време честно казано, защото учителката не ме научи на нищо за съжаление ... Ами благодаря за съветите ще се опитам да работя върху тоновете още и върху гамите Цитирай
НиколайGK Отговорено Юли 8, 2015 Отговорено Юли 8, 2015 Какво очакваш да научиш от уроците за 10 дни? Цитирай
ive0808 Отговорено Юли 10, 2015 Автор Отговорено Юли 10, 2015 НиколайGK, ами много неща например техники за дишане,нотите.... Обаче единственото,което учех в часа е как да прегракна от викане... Тя ме караше направо да крещя, защото все увеличаваше тоновете и аз просто не мога чаак толкова високо Цитирай
LP1 Отговорено Юли 11, 2015 Отговорено Юли 11, 2015 (Редактирано) Определено ще р добре да смениш преподавателя! Ако не започнете с дишането , незнам с какво друго. А и вземи качи демото на някаква друга платформа, например soundcloud , че така малко хора ще я прослушат! Успех! Редактирано Юли 11, 2015 от LP1 Цитирай
ive0808 Отговорено Юли 11, 2015 Автор Отговорено Юли 11, 2015 Ами да това го знам за това спрях да ходя на уроци при нея. И ся единственият познат учител(леля) с който съм сигурна че ще науча нещо е доста далече. А това с преместването на файла ще пробвам утре и колко съм за успех не знам Цитирай
Recommended Posts